شناسهٔ خبر: 78671703 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

موج کم‌سابقه گرما بریتانیا را در وضعیت هشدار قرار داد

بریتانیا با یکی از شدیدترین موج‌های گرمای اوایل تابستان در تاریخ خود روبه‌رو شده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، بریتانیا با یکی از شدیدترین موج‌های گرمای اوایل تابستان در تاریخ خود روبه‌رو شده است؛ به‌طوری‌که دمای هوا در جنوب شرقی انگلیس به 34.6 درجه سلسیوس رسیده و پیش‌بینی‌ها از افزایش آن تا 38 درجه در روز چهارشنبه و 39 درجه سلسیوس در روز پنج‌شنبه حکایت دارد.

سازمان هواشناسی بریتانیا برای نخستین بار در ماه ژوئن هشدار قرمز صادر کرده و همزمان هشدار سلامت حرارتی نیز در بالاترین سطح قرار گرفته است. مقام‌های این کشور هشدار داده‌اند که گرمای شدید حتی برای افراد سالم نیز می‌تواند خطرناک باشد.

 

این موج گرما اختلالات گسترده‌ای در خدمات عمومی ایجاد کرده است. صدها مدرسه در جنوب انگلیس و ولز تعطیل شده‌اند یا ساعات فعالیت خود را کاهش داده‌اند. بسیاری از ساختمان‌های قدیمی مدارس به دلیل نبود امکانات مناسب خنک‌کننده، شرایط دشواری را برای دانش‌آموزان و کارکنان ایجاد کرده‌اند.

همزمان بیمارستان‌ها با افزایش مراجعه‌کنندگان به بخش‌های اورژانس مواجه شده‌اند و برخی خدمات و نوبت‌های درمانی غیرفوری نیز به تعویق افتاده است. در بخش حمل‌ونقل نیز به دلیل نگرانی از آسیب‌دیدگی خطوط ریلی در اثر گرما، سرعت حرکت قطارها کاهش یافته و برخی سرویس‌ها لغو شده‌اند. مقام‌ها از شهروندان خواسته‌اند از سفرهای غیرضروری خودداری کنند.

در بخش‌هایی از جنوب شرقی انگلیس نیز محدودیت‌هایی برای مصرف آب اعمال شده و استفاده از شلنگ آب ممنوع اعلام شده است. همچنین تقاضا برای خرید وسایل خنک‌کننده، بستنی و یخ به شدت افزایش یافته و برخی فروشگاه‌ها با کمبود کالا مواجه شده‌اند.

کارشناسان تغییرات اقلیمی را یکی از عوامل اصلی تشدید این موج گرما می‌دانند و معتقدند افزایش دمای کنونی بین 2 تا 4 درجه بیشتر از شرایطی است که بدون گرمایش جهانی رخ می‌داد. آنها هشدار می‌دهند زیرساخت‌های بریتانیا از جمله مدارس، بیمارستان‌ها و شبکه حمل‌ونقل برای چنین شرایطی طراحی نشده‌اند و نیازمند سرمایه‌گذاری گسترده برای سازگاری با آب‌وهوای جدید هستند.

این موج گرما تنها به بریتانیا محدود نیست و بخش‌های گسترده‌ای از اروپای غربی از جمله فرانسه، اسپانیا و آلمان را نیز تحت تأثیر قرار داده است.

انتهای پیام/

 

برچسب‌ها: