شناسهٔ خبر: 78667038 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: برترین‌ها | لینک خبر

شکایت صداوسیما از نبویان رد شد!

در حالی که صداوسیما پیش‌تر اعلام کرده بود اظهارات نبویان در برنامه شبکه خبر پیگرد قانونی خواهد داشت و حتی مدیر شبکه نیز برکنار شد، حالا رئیس هیأت نظارت بر رفتار نمایندگان مجلس گفته است که اصلاً شکایتی از نبویان ثبت نشده که بخواهد مورد بررسی قرار بگیرد.

صاحب‌خبر -

ایسنا: در حالی که صداوسیما پیش‌تر اعلام کرده بود اظهارات نبویان در برنامه شبکه خبر پیگرد قانونی خواهد داشت و حتی مدیر شبکه نیز برکنار شد، حالا رئیس هیأت نظارت بر رفتار نمایندگان مجلس گفته است که اصلاً شکایتی از نبویان ثبت نشده که بخواهد مورد بررسی قرار بگیرد.

در این رابطه بخوانید: جنجال در صداوسیما به خاطر نامه‌های محرمانه رهبر

c29035aaZTp3ZWJwfGY6MjE3MTE4OS5qcGd8ZnVpOjIxNTg5MDB8bDpmYXx2OjE

رئیس هیات نظارت بر رفتار نمایندگان مجلس شورای اسلامی از برگزاری جلسه این هیات در هفته آینده خبر داد و تأکید کرد: تاکنون هیچ شکایتی درباره اظهارات اخیر آقای نبویان به هیات نظارت ارائه نشده است.

محمد صالح جوکار، نماینده مردم یزد در مجلس شورای اسلامی، در پاسخ به این پرسش که آیا رسیدگی به اظهارات اخیر آقای نبویان در صدا و سیما در دستورکار هیات نظارت بر رفتار نمایندگان قرار دارد گفت: نشست هیات نظارت بر رفتار نمایندگان هفته آینده برگزار خواهد شد و به شکایت‌ها در آن جلسه رسیدگی خواهد شد. در خصوص کلیات قانونی که اکنون داریم، هیات نظارت به صورت مستقیم نمی‌تواند نسبت به اظهارنظرهایی که نمایندگان دارند ورود پیدا کند. لازم است شکایت یا گزارشی از مراجع ذی‌صلاح برای هیات ارائه شود.

وی در ادامه اظهار کرد: این گزارش یا شکایت ممکن است از سوی دستگاه قضایی باشد یا از سوی اشخاص ارائه شود. در این صورت هیات نظارت می‌تواند ورود کرده و موضوع را بررسی کند. تاکنون شکایتی در زمینه اظهارات اخیر آقای نبویان توسط هیات دریافت نشده است.

رئیس هیات نظارت بر رفتار نمایندگان تصریح کرد: چون شکایتی دریافت نشده است، قطعاً نمی‌تواند در دستور کار قرار بگیرد. قانون این را می‌گوید که هیات بر اساس شکایت‌ها و گزارش‌هایی که می‌رسد مکلف است موضوع را پیگیری کند. ممکن است برخی شکایت‌ها مطرح شده باشد اما تاکنون چیزی به هیات واصل نشده است.