شناسهٔ خبر: 78666502 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: نورنیوز | لینک خبر

جاده چالوس دوطرفه شد

پلیس راهور اعلام کرد با کاهش حجم ترافیک، محدودیت مسیر شمال به جنوب در محور کرج–چالوس و آزادراه تهران–شمال رفع و تردد در هر دو جهت برقرار شده است.

صاحب‌خبر -

نورنیوز-گروه اجتماعی: سرهنگ ناصر قلی‌نیا در این باره اظهار کرد: محدودیت تردد تمامی وسایل نقلیه در مسیر (شمال به جنوب) محور کرج - چالوس و آزادراه تهران- شمال که به منظور مدیریت و روان‌سازی ترافیک اعمال شده بود، از ساعت ۱۷ امروز سه‌شنبه دوم تیرماه ۱۴۰۵ رفع شد.

وی افزود: با کاهش حجم ترافیک و تخلیه بار ترافیکی در محورهای یادشده، تردد وسایل نقلیه در هر دو مسیر برقرار بوده و عبور و مرور به روال عادی بازگشته است.

سرهنگ قلی‌نیا از رانندگان خواست ضمن برنامه‌ریزی مناسب برای سفر، پیش از حرکت از آخرین وضعیت ترافیکی و محدودیت‌های احتمالی محورهای مواصلاتی مطلع شوند و با رعایت مقررات راهنمایی و رانندگی، از ایجاد گره‌های ترافیکی و حوادث احتمالی جلوگیری کنند.