شناسهٔ خبر: 78653416 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: جام‌جم آنلاین | لینک خبر

طی یک سال گذشته صورت گرفت؛

مختومه شدن ۲۰ هزار پرونده در شادگان

رئیس دادگستری شادگان از رسیدگی به ۲۰ هزار پرونده قضایی در یک سال گذشته خبر داد گفت: آرای این پرونده‌ها صادر و اجرا شده است.

صاحب‌خبر -

جام جم آنلاین - خوزستان، حجت‌الاسلام والمسلمین منصوری‌اصل ظهر امروز دوشنبه در نشست تعاملی با اصحاب رسانه که به مناسبت هفته قوه قضاییه برگزار شد، اظهار کرد: رسانه‌ها نقش مهمی در آگاهی‌بخشی به جامعه دارند و وظیفه اصلی آنان، تبیین صحیح مرز میان وظایف دستگاه قضایی و مسئولیت سایر دستگاه‌های اجرایی است.

 

وی افزود: با توجه به اصل تفکیک قوا و مشخص بودن حدود اختیارات هر یک از قوای سه‌گانه، مطالبات مردمی باید از مسیر قانونی و از دستگاه مسئول پیگیری شود و دادگستری صرفاً در مواردی که قانون تعیین کرده است، ورود خواهد کرد.

 

منصوری‌اصل با اشاره به بخشی از عملکرد این دادگستری در رسیدگی به دعاوی، گفت: صرف‌نظر از مجموع پرونده‌های شورای حل اختلاف، ۲۰ هزار پرونده در دادگاه‌ها طی یک سال اخیر رسیدگی و مختومه شده است.

 

در ادامه، دادستان شهرستان شادگان نیز رسانه را بازوی عدالت و پل ارتباطی میان مردم و مسئولان دانست و بر رعایت اصول حرفه‌ای، دقت و ضوابط قانونی در انتشار اخبار تأکید کرد.

 

رضا علی‌نسب همچنین با اشاره به پیگیری‌های دستگاه قضایی در حوزه مسائل زیست‌محیطی و رفاهی شهرستان، از اقدامات انجام‌شده در خصوص ساماندهی پارک‌های شهری و پیگیری تقسیم عادلانه آب رودخانه خبر داد و اعلام کرد: پارک خانوادگی شادگان به‌زودی با نظارت دستگاه قضایی به بهره‌برداری خواهد رسید.

 

در این نشست که با هدف تقویت تعامل، تبیین وظایف دستگاه قضایی و بررسی مطالبات مردمی در محل دادگستری شادگان برگزار شد، فعالان رسانه‌ای و خبرنگاران محلی با ضمن بیان دیدگاه‌ها و دغدغه‌های خود، خواستار تقویت ارتباط و همکاری بیشتر دستگاه‌های اجرایی با رسانه‌ها و تسهیل دسترسی به اطلاعات مورد نیاز شدند.