شناسهٔ خبر: 78644880 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: نورنیوز | لینک خبر

از تعارف آب تا سرقت طلا؛ اعترافات تکان‌دهنده زن سارق

رئیس پلیس آگاهی استان قم از دستگیری زنی خبر داد که با جلب اعتماد زنان در اماکن عمومی و بیهوش کردن آنان از طریق تعارف آب، اقدام به سرقت طلا و جواهرات می‌کرد.

صاحب‌خبر -

نورنیوز-گروه حوادث : در پی اعلام سرقت طلا از یک زن در یکی از اماکن عمومی استان قم، رسیدگی به این پرونده به‌صورت ویژه در دستور کار کارآگاهان اداره مبارزه با سرقت پلیس آگاهی استان قرار گرفت.

مالباخته در اظهارات خود به پلیس گفت: زنی با من طرح دوستی ریخت و پس از جلب اعتمادم، با تعارف یک بطری آب، باعث بیهوشی من شد. پس از گذشت 3 روز که در بیمارستان به هوش آمدم، متوجه شدم 4 عدد النگوی طلا و یک حلقه انگشترم به ارزش 5 میلیارد ریال سرقت شده است.

با توجه به احتمال وقوع سرقت‌های مشابه، کارآگاهان پلیس آگاهی با انجام اقدامات فنی و رصد تخصصی، موفق شدند مخفیگاه متهم را در یکی از شهرستان‌های استان البرز شناسایی کنند.

در ادامه، مأموران پس از هماهنگی قضایی و طی یک عملیات غافلگیرانه، این زن را دستگیر کردند. بررسی سوابق متهم نشان داد وی پیش از این نیز در چند استان دیگر با همین شیوه اقدام به سرقت کرده و از سوی مراجع قضایی، محکوم متواری بوده است.

متهم پس از دستگیری و اعتراف به جرایم خود، برای ادامه مراحل قانونی روانه زندان شد.