شناسهٔ خبر: 78640429 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

آلمان و استرالیا همکاری‌های نظامی را تقویت می‌کنند

آلمان و استرالیا همکاری‌های نظامی را به سطح جدیدی رساندند و تقویت می‌کنند.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه هندلزبلات، پروژه‌ای که می‌تواند همکاری امنیتی آلمان و استرالیا را به سطح جدیدی برساند، در نمایشگاه هوایی ILA برلین ارائه شد و این پروژه هواپیمای بدون سرنشین جنگنده-بمب‌افکن MQ-28 Ghost Bat نام دارد.

این خفاش شبح بدون سرنشین توسط بوئینگ استرالیا برای نیروی هوایی این کشور توسعه داده شده است و قرار است در آینده در کنار جت‌های جنگنده سرنشین‌دار آلمان فعالیت کند.

نیروهای مسلح آلمان نیز می‌خواهند دقیقاً همین نوع پهپادهای وینگمن را تهیه کنند.

ریچارد مارلز، معاون نخست وزیر و وزیر دفاع استرالیا، در سخنانی در تبلیغ این محصول تولید داخل گفته است: ما معتقدیم که گوست بت در واقع یکی از بهترین پهپادهای جنگی در جهان است.

این پهپاد جنگنده-بمب‌افکن با طول تقریباً 12 متر، تا پایان ماه مارس بیش از 150 پرواز، از جمله پروازهای حامل سلاح یا سیستم‌های ماموریتی مربوطه، را به انجام رسانده است. مارلز تأکید کرد: این فرصتی عالی برای آلمان است.

بوئینگ استرالیا پیش از این با شرکت راینمتال آلمان یک قرارداد همکاری امضا کرده است. این شرکت مستقر در دوسلدورف قصد دارد در صورت اعطای این قرارداد از سوی نیروهای مسلح آلمان، یکپارچه‌سازی سیستم‌ها و پشتیبانی از عملیات و لجستیک را بر عهده بگیرد.

به این ترتیب در حالی که نظم مبتنی بر قانون در اروپا و همچنین در هند و اقیانوسیه تحت فشار است. بنابراین آلمان و استرالیا هزینه‌های نظامی خود را به شدت افزایش می‌دهند و قصد دارند در پروژه‌های مهم همکاری کنند.

انتهای پیام/

 

برچسب‌ها: