نورنیوز-گروه سیاسی: ذبیح الله خداییان در نشست خبری امروز ضمن گرامیداشت فرارسیدن هفته قوه قضاییه گفت: هفته قوه قضاییه فرصتی است که مسئولان دستگاه قضایی گزارشی را به محضر مردم ارایه دهند اما هفته قوه قضاییه امسال هفته پایانی دوره ۵ ساله دوره تحول و تعالی در این قوه است.
وی افزود: در دوره ۵ ساله اخیر تحول شگرفی در بخشهای مختلف در قوه قضاییه صورت گرفت ودستگاه قضایی در این دوره دارای نقشه راه بود.
خداییان گفت: سند تحول قوه قضایی دارای ۲۸۷ راهکار بوده است و بیش از ۶۰ درصد سند تحول به اجرا در آمده است.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور با تشریح میزان پیشرفت در حوزههای مختلف سند تحول اظهار کرد: در بخش رسیدگی به تظلمات و شکایات و حلوفصل دعاوی، پیشرفت قابل توجهی حاصل شده است. همچنین در حوزه احیای حقوق عامه و گسترش آزادیهای مشروع، میزان پیشرفت حدود ۵۰ درصد گزارش شده است.
وی افزود: در حوزه نظارت بر اجرای صحیح قوانین و حسن جریان امور که از مأموریتهای اصلی سازمان بازرسی کل کشور به شمار میرود، پیشرفت ۶۷ درصدی ثبت شده است. همچنین در زمینه پیشگیری از وقوع جرم، پیشرفت ۴۰ درصدی و در حوزه حمایت از حقوق مالکیت اشخاص، پیشرفت ۳۴ درصدی حاصل شده است.
خدائیان با اشاره به نتایج این ارزیابیها گفت: بر اساس گزارشهای ارائهشده، بیشترین میزان پیشرفت در میان مأموریتهای سند تحول و تعالی مربوط به حوزه نظارت بر اجرای صحیح قوانین و حسن جریان امور بوده است.
وی تأکید کرد: سازمان بازرسی کل کشور در اجرای سند تحول و تعالی تلاش کرده است رویکردی علمی و تخصصی را در بازرسیها دنبال کند تا تمامی اقدامات نظارتی از پشتوانه کارشناسی و علمی لازم برخوردار باشند.
ادامه دارد ...
∎