شناسهٔ خبر: 78626014 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

استان اردبیل خنک می‌شود

اردبیل- ایرنا- مدیرکل هواشناسی اردبیل با اشاره به پدیده‌های جوی مورد انتظار در هفته جاری از پیش بینی کاهش دمای هوا در استان خبر داد.

صاحب‌خبر -

مجید کوهی روز شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: بررسی آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی و الگوهای عددی بیانگر تداوم شرایط به نسبت پایدار جوی در استان اردبیل از امروز (۳۰ خرداد) تا اواخر وقت سه‌شنبه (۲ تیر) است.

وی افزود: جز امروز که تداوم هوای گرم را شاهد هستیم، از روز یکشنبه تا سه‌شنبه دمای هوا در استان اردبیل چهار تا هشت درجه سانتی‌گراد کاهش خواهد یافت و در ساعت‌های شب، شاهد خنکای متبوع در بیشتر مناطق استان خواهیم بود.

مدیرکل هواشناسی استان اردبیل بیان کرد: امروز وزش بادهای جنوبی در نقاط مختلف تداوم می‌یابد ولی از امشب با تغییر الگوی جریان‌ها، بادهای جنوب شرقی تا شمالی در استان گسترده خواهد شد و وزش باد با بیشینه سرعت ۳۰ کیلومتر بر ساعت تا ۴۰ کیلومتر بر ساعت در برخی مناطق محتمل است.

وی ادامه داد: همچنین به دلیل ناپایداری‌های فصلی_محلی از بعد از ظهر تا اوایل امشب در مناطق کوهستانی استان اردبیل افزایش ابر، رگبارهای موقت و رعد و برق پیش‌بینی می‌شود و با توجه به ماهیت این بارش‌های بهاری که بسیار کوتاه مدت هستند، جاری شدن روان‌آب، سرریزشدن برخی آبراهه‌ها، شکل‌گیری سیلاب‌های محلی و تگرگ در ناحیه‌های مستعد دور از انتظار نیست.

به گفته کوهی، از روز یکشنبه تا اواخر وقت سه‌شنبه شرایط برای وقوع بارش‌های سامانه‌ای در استان اردبیل انتظار نمی‌رود.