به گزارش خبرگزاری تسنیم، سباستین دزابر که شاگردانش در اولین بازیشان در گروه K جام جهانی 2026 دست به کار بزرگی زدند و پرتغالِ پرستاره را با نتیجه یک-یک متوقف کردند، پس از این دیدار گفت: بازیکنانم فداکاری و از خودگذشتگی فوقالعادهای از خود نشان دادند. ما برنامه بازیمان را دقیقاً همانطور که میخواستیم اجرا کردیم و از روی یک ضربه شروع مجدد به گل رسیدیم.
سرمربی فرانسوی تیم ملی فوتبال کنگو تصریح کرد: از نتیجه راضی هستیم. تمرکز ما روی بازی اول با پرتغال بود چون میدانستیم که دو رقیب دیگرمان (کلمبیا و ازبکستان) قرار است این بازی را تماشا کنند. من به بازیکنانم افتخار میکنم. آنها جمهوری کنگو را به شکلی بسیار مثبت نمایندگی کردند و کل کشور شایسته این نتیجه است.
کنگو حالا باید به فکر بازی با کلمبیا باشد، دیداری که صبح روز چهارشنبه (به وقت تهران) در گوادالاخارای مکزیک برگزار خواهد شد.
انتهای پیام/