شناسهٔ خبر: 78596402 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: اکونیوز | لینک خبر

پایان کار «نقش» در گویانگ|

کاظمی در جمع 8 بوکسور برتر جام‌ جهانی - اکونیوز

اقتصاد ایران: روز سوم رقابت‌های بوکس جام جهانی با صعود کاظمی به مرحله یک‌چهارم نهایی پایان یافت.

صاحب‌خبر -
به گزارش خبرگزاری اقتصاد ایران ، روز سوم رقابت‌های مرحله دوم جام جهانی بوکس 2026، امروز (چهارشنبه) در سالن «المپیک اسپورت سنتر» شهر گویانگ چین برگزار شد و دو نماینده ایران به روی رینگ رفتند.

در وزن 55 کیلوگرم، مهدی کاظمی که روز گذشته «امال همدم» از افغانستان را شکست داده بود، در دور دوم برابر «نبیل ابراهیم» از سوئد قرار گرفت و با برتری 4 بر یک مقابل این حریف، جواز حضور در مرحله یک‌‌چهارم نهایی را به دست آورد.

کاظمی در مرحله یک‌چهارم نهایی، روز جمعه 29 خرداد به مصاف «جیامو ژانگ» از چین خواهد رفت و در صورت پیروزی، راهی مرحله نیمه‌نهایی مسابقات خواهد شد.

در بخش بانوان نیز سارینا نقش، نماینده وزن 65 کیلوگرم ایران، مقابل «دارینی هرلاندز» از مکزیک به روی رینگ رفت و با نتیجه 5 بر صفر شکست خورد و از دور رقابت‌ها کنار رفت.

در ادامه این مسابقات، فردا (پنجشنبه) علی حبیبی‌نژاد، بوکسور وزن 65 کیلوگرم ایران، پس از استراحت در دور نخست، در مرحله یک‌هشتم نهایی به مصاف «هوگو بارون» از مکزیک خواهد رفت. 

هدایت تیم ملی بوکس مردان ایران در این رقابت‌ها بر عهده همایون امیری است و محمدرضا قارونی نیز به عنوان مربی تیم را همراهی می‌کند.

همچنین فروتن گل‌آرا به عنوان مدیر فنی و راضیه طهماسبی‌فر به عنوان مربی، مسؤلیت هدایت تیم ملی بوکس بانوان ایران را بر عهده دارند.

تیم ملی بوکس ایران با ترکیب پنج بوکسور مرد و دو بوکسور زن در مرحله دوم جام جهانی بوکس 2026 حضور دارد.

این رقابت‌ها با حضور 300 بوکسور شامل 177 مرد و 123 زن از 40 کشور جهان در چین در حال برگزاری است.

برچسب‌ها: