شناسهٔ خبر: 78595876 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

کشف احتکار ۶ همتی در چهارمحال و بختیاری

فرمانده انتظامی چهارمحال و بختیاری از کشف حدود ۱۴ هزار و ۵۰۰ تن مواد اولیه مورد نیاز کارخانجات تولیدی، خاصه در صنعت لاستیک‌سازی در استان خبر داد و گفت: ارزش کالاهای مکشوفه حدود ۶ همت برآورد شد.

صاحب‌خبر -

حسین امجدیان از کشف یک احتکار در چهارمحال و بختیاری خبر داد و اظهار کرد: در راستای اجرای طرح‌های مقابله با اخلال در نظام اقتصادی، برخورد با محتکران و کنترل بازار، مأموران پلیس امنیت اقتصادی استان با بهره‌گیری از اقدامات اطلاعاتی و رصدهای میدانی، از دپوی غیرقانونی کالاهای اساسی در سطح استان مطلع شدند. 

فرمانده انتظامی چهارمحال و بختیاری افزود: کاراگاهان پلیس پس از انجام هماهنگی قضائی، و با هماهنگی نمایندگان سازمان‌های مربوطه به محل مورد نظر اعزام و در بازرسی از این مکان، حدود ۱۴ هزار و ۵۰۰ تن مواد اولیه مورد نیاز کارخانجات تولیدی، خاصه در صنعت لاستیک‌سازی را کشف کردند. 

وی با بیان اینکه  کالاهای کشف شده به دلیل عرضه خارج از شبکه توزیع و عدم ثبت در سامانه انبار و تجارت مظنون به احتکار محسوب می‌شود، توضیح داد: ارزش ریالی اقلام کشف شده بنا به نظر کارشناسان، بیش از ۶ همت برآورد شد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط‌ عمومی نیروی انتظامی چهارمحال و بختیاری در روز ۲۷ خرداد، امجدیان با تأکید بر عزم جدی پلیس در مبارزه با احتکار کالاهای اساسی و مبارزه با قاچاق، تصریح کرد: متهم پرونده پس از تشکیل مستندات قانونی، جهت رسیدگی به اتهامات به مرجع قضائی معرفی شد. 

 انتهای پیام