شناسهٔ خبر: 78595155 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: الف | لینک خبر

تاکنون هیچ مراسم تشییعی در خارج از کشور قطعی نشده است

خبری که عصر امروز به نقل از بنده درباره پیشنهاد برگزاری مراسم تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب در عراق در رسانه‌ها منعکس شده؛ ناقص منتشر شده و دارای کاستی‌هایی است که لازم است توضیحات تکمیلی را خدمت مردم عزیز و همه دلدادگان امام مجاهد شهید عرض کنم.

صاحب‌خبر -

از قرار اطلاع، پیشنهادهای متعدد و پرتکراری از طرف برداران و خواهران عزیز عراقی، شیفتگان و رهپویان راه امام شهید در دیار اهل‌بیت عصمت و طهارت و مجاوران عتبات عالیات برای برگزاری مراسم وداع و تشییع پیکر ایشان در عراق به مسئولان ستاد برگزاری مراسم وداع و تشیع امام مجاهد شهید، رسیده است.
 این پیشنهاد هم مثل سایر پیشنهادات در ستاد برگزاری مراسم، توسط مسئولان ذی‌ربط در حال بررسی است و تاکنون هیچ مراسمی برای این منظور قطعی نشده است.
  همانطور که بارها در رسانه‌ها اعلام شده است، برنامه‌های قطعی و نهایی مراسم از طرف دفتر حفظ و نشر آثار رهبر شهید انقلاب به اطلاع مردم عزیز و همه علاقمندان به ایشان خواهد رسید.