شناسهٔ خبر: 78590613 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: بهار | لینک خبر

پیش به سوی آسیا؛

رسمی‌شدن ماندگاری تارتار روی نیمکت گل‌گهر

صاحب‌خبر -
گل‌گهر عمر حضورش در لیگ برتر هنوز به یک‌دهه نرسیده اما با این وجود در دوران نسبتاً کوتاه حضورش در سطح عالی رقابت‌های باشگاهی فوتبال ایران توانسته خودش را در قواره یک تیم مدعی نشان بدهد و همواره در بین تیم‌های بالانشین جدول جا خوش کرده است؛ ضمن آنکه باید اشاره داشت که در 2 فصل اخیر، سرمه‌ای‌پوشان سیرجانی توانسته‌اند خود را به جمع 4 تیم برتر جام حذفی برسانند که این موضوع هم نشانه‌ای از قدرت سرمه‌ای‌پوشان سیرجانی است.
سرمه‌ای‌پوشان در روزهای گذشته در صدر اخبار قرار داشتند؛ از یک‌سو، بحث شکایت گل‌گهری‌ها از مهاجم پاراگوئه‌ای چادرملو مطرح بود، از سوی دیگر موضوع رسیدن سومین سهمیه آسیاییِ فصل آتی به گل‌گهر و در این میان آنچه بیش از پیش جلب‌توجه کرد، موضوع سرنوشت مهدی تارتار بود؛ چرا که در روزهای گذشته شایعه حضور او روی نیمکت پرسپولیس و جدایی‌اش از گل‌گهر تقویت شد و در این میان بحث انتخاب جواد نکونام به عنوان سکان‌دار جدید سرمه‌ای‌پوشان سیرجانی به میان آمد.
تمدید یک‌ساله قرارداد تارتار با گل‌گهر
مدیران باشگاه گل‌گهر در شرایطی‌که اعلام کرده‌اند در تورنمنت 3جانبه شرکت نمی‌کنند و از سوی «AFC» نام‌شان به عنوان نماینده ایران در فصل آتی لیگ قهرمانان آسیا2 انتخاب شده، طی روزهای گذشته همه تلاش خود را به کار بستند تا بتوانند رضایت مهدی تارتار را برای ماندن در تیم‌شان جلب کنند؛ اتفاقی که سرانجام رخ داد و در شرایطی‌که در 2 فصل اخیر، گل‌گهر با هدایت تارتار توانسته در جمع 4 تیم برتر جدول حضور پیدا کند و در جام حذفی هم در قواره یک مدعی خودش را نشان داده، توافق برای ادامه همکاری مهدی تارتار حاصل شد.
تارتار در شرایطی‌که اوسمار ویرا به ایران برگشته و فعلاً سکان امور پرسپولیس را در دست دارد، ترجیح داد تا کماکان دور از تیم پرطرفدار پایتخت کارش را دنبال کند. براساس آنچه از سوی رسانه رسمی باشگاه گل‌گهر بیان شده، با تصمیم تیم مدیریتی باشگاه و موافقت تارتار، قرارداد این سرمربی باتجربه به مدت یک فصل دیگر تمدید شده است.
تارتار به دنبال یک تجربه خاص
سرمربی 53 ساله در حالی تصمیم گرفت تا همچنان سکان‌دار گل‌گهر باقی بماند که در طول 2 فصل گذشته، او در 59 مسابقه روی نیمکت سرمه‌ای‌پوشان سیرجانی در لیگ برتر و جام حذفی نشست که در این مدت 26 برد به‌دست آورد و 19 مسابقه گل‌گهر هم با هدایت تارتار با نتیجه تساوی خاتمه یافت و در 14 بازی سرمه‌ای‌پوشان شکست خوردند تا نرخ پیروزی مهدی تارتار همراه تیم سیرجانی حدود 44 درصد باشد. نکته ویژه آنکه در فصل اخیر، تارتار به یک دستاورد ارزشمند رسید و توانست هم استقلال و هم پرسپولیس را شکست بدهد!
مهدی تارتار که باتجربه‌ترین سرمربی فعال در فوتبال باشگاهی ایران است، اگر مسابقات فصل جاری ادامه پیدا کند می‌تواند با احتساب دیدارهای باقی‌مانده از لیگ برتر و مسیر پیش‌رو در جام حذفی، تعداد حضورش روی نیمکت گل‌گهر را به عدد 70 نزدیک کند. نکته مهم آنکه اگر اتفاق خاصی رخ ندهد، گل‌گهر فصل آینده نماینده ایران در لیگ قهرمانان آسیا2 خواهد بود و مهدی تارتار سرانجام فرصت حضور در مسابقات آسیایی را در کسوت سرمربی به‌دست خواهد آورد که بی‌شک تجربه متفاوتی است و این سرمربی حتی فرصت دارد تا بتواند شمار حضورش روی نیمکت تیم سیرجانی را به عدد 100 نزدیک کند. بازگشت اوسمار و منتفی‌شدن احتمال انتخاب سرمربی ایرانی برای پرسپولیس، حضور احتمالی گل‌گهر در آسیا و غیبت پرسپولیس در این رقابت‌ها و البته ثبات مدیریتی گل‌گهر و شرایط مالی مطلوب سرمه‌ای‌پوشان از جمله نکاتی است که روی تصمیم تارتار برای تداوم همکاری‌اش با گل‌گهر موثر بوده است که باید دید در سومین فصل حضورش روی نیمکت سرمه‌ای‌پوشان چه عملکردی از خود به جای می‌گذارد.