شناسهٔ خبر: 78583496 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: تابناک | لینک خبر

ادعای کلینتون درباره تاکتیک نتانیاهو برای حفظ قدرت

وزیر خارجه پیشین آمریکا گفت: نتانیاهو معتقد است که جنگ دوست اوست، زیرا جایگاه سیاسی‌اش از جهات مختلفی تحت فشار و حمله قرار دارد. وی افزود: او می‌خواهد با ایجاد درگیری، مخالفان را مهار کند تا تلاش کند کشور را حول خود متحد و بسیج کند.

صاحب‌خبر -

هیلاری کلینتون می گوید که نتانیاهو می‌خواهد با ایجاد درگیری، مخالفان را مهار کند تا تلاش کند کشور را حول خود متحد و بسیج کند؛ توافق با ایران ممکن است همان چیزی باشد که در نهایت کاسه صبر را لبریز کند و در انتخابات پیشِ رو زمینه را برای کناره‌گیری او فراهم سازد.
 
به گزارش تابناک به نقل از انتخاب؛ وزیر خارجه پیشین آمریکا گفت: نتانیاهو معتقد است که جنگ دوست اوست، زیرا جایگاه سیاسی‌اش از جهات مختلفی تحت فشار و حمله قرار دارد.
 
وی افزود: او می‌خواهد با ایجاد درگیری، مخالفان را مهار کند تا تلاش کند کشور را حول خود متحد و بسیج کند.
 
کلینتون در ادامه بیان کرد: فکر می‌کنم این توافق ایران ممکن است همان چیزی باشد که در نهایت کاسه صبر را لبریز کند و در انتخابات پیشِ رو زمینه را برای کناره‌گیری او فراهم سازد.