شناسهٔ خبر: 78573293 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

پرداخت وام 500 میلیون تومانی به 5 هزار واحد مسکونی کردستان

مدیرکل بنیاد مسکن کردستان از آغاز فرآیند اجرایی پرداخت تسهیلات 500 میلیون تومانی مسکن روستایی خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، نوسازی و مقاوم‌سازی مسکن در روستاها، یکی از مهم‌ترین راهکارهای کاهش آسیب‌پذیری سکونتگاه‌های روستایی و ارتقای کیفیت زندگی ساکنان این مناطق به‌شمار می‌رود. در استان کردستان نیز با وجود نیاز گسترده به بازسازی واحدهای فرسوده، اجرای طرح‌های حمایتی می‌تواند نقش مهمی در تثبیت جمعیت روستایی، افزایش ایمنی ساختمان‌ها و توسعه پایدار ایفا کند.

در همین راستا، فرآیند اجرایی پرداخت سهمیه جدید تسهیلات مسکن روستایی در استان آغاز شده و متقاضیان واجد شرایط می‌توانند برای تشکیل پرونده و استفاده از این تسهیلات به بنیاد مسکن شهرستان محل سکونت خود مراجعه کنند.

سعید رسولی، مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان کردستان، در گفت‌وگو با خبرنگاران از آغاز پرداخت این تسهیلات خبر داد و اظهار کرد: بر اساس مصوبه هیئت وزیران، سقف تسهیلات طرح ویژه بهسازی و نوسازی مسکن روستایی برای سهمیه سال 1404 که در سال 1405 اجرا می‌شود، برای هر واحد مسکونی پنج میلیارد ریال معادل 500 میلیون تومان تعیین شده است.

وی افزود: این تسهیلات با نرخ سود پنج درصد سهم متقاضی و بازپرداخت 20 ساله پرداخت خواهد شد که می‌تواند فرصت مناسبی برای ساخت یا مقاوم‌سازی واحدهای مسکونی در روستاها و شهرهای زیر 25 هزار نفر جمعیت باشد.

سهمیه 5 هزار واحدی کردستان

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کردستان با اشاره به سهمیه اختصاص‌یافته به استان گفت: برای سال 1404، سهمیه استان کردستان پنج هزار واحد تعیین شده که با همکاری هفت بانک عامل شامل تجارت، ملی، ملت، صادرات، رفاه کارگران، سپه و پست بانک اجرایی خواهد شد.

وی ادامه داد: در مرحله نخست، سهمیه سه بانک تجارت، رفاه کارگران و سپه به تعداد هزار و 900 واحد از سوی ادارات اعتباری این بانک‌ها به استان ابلاغ شده و پیگیری برای تخصیص سهمیه سایر بانک‌های عامل نیز در حال انجام است.

آغاز رسمی پرداخت تسهیلات 

رسولی با اشاره به مبنای قانونی اجرای این طرح تصریح کرد: بر اساس تصویب‌نامه هیئت وزیران و ابلاغیه بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران درباره تسهیلات طرح ویژه بهسازی و نوسازی مسکن در روستاها و شهرهای زیر 25 هزار نفر جمعیت، توزیع بانکی سهمیه‌های استانی انجام شده و مراحل اجرایی پرداخت وام در سراسر کشور آغاز شده است.

دعوت از متقاضیان برای تشکیل پرونده

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کردستان در پایان از متقاضیان خواست برای بهره‌مندی از این تسهیلات به شعب بنیاد مسکن در شهرستان محل سکونت خود مراجعه کنند و گفت: متقاضیان ساخت یا نوسازی مسکن در روستاها و شهرهای زیر 25 هزار نفر جمعیت می‌توانند برای دریافت اطلاعات تکمیلی و تشکیل پرونده، به ادارات بنیاد مسکن انقلاب اسلامی مراجعه کنند تا روند معرفی به بانک‌های عامل و دریافت تسهیلات در کوتاه‌ترین زمان ممکن انجام شود.

انتهای پیام/