شناسهٔ خبر: 7856833 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: هدانا | لینک خبر

مخالفت جنبش جنوب یمن با استقرار کابینه مستعفی بحاح در شهر عدن

صاحب‌خبر -

کابینه مستعفی و فراری یمن به ریاست خالد بحاح که تاکنون با کمک مزدوران اماراتی و سعودی به دنبال جای پایی در گوشه ای ازاین کشور بود، پس از بازگشت به عدن با چالش جدیدی با عنوان مخالفت گروه های جنوبی با حضور آن ها در عدن روبرو شده است.
به گزارش خبرگزاری خبر، رییس شورای عالی انقلاب جنوب یمن، گفت: بیشتر رهبران جنبش جنوب خواستارخروج فوری کابینه بحاح از عدن هستند.
صالح یحیی افزود: ما خواسته های روشنی داریم و این خواسته بازگشت به وضعیت پیش ازسال 1990 است و این افراد نماینده حکومت صنعا هستند و باید به صنعا برگردند و نه به عدن.
رییس شورای عالی ملی مبارزه مسالمت آمیز برای استقلال جنوب نیز گفت: این شورا و مقاومت جنوب از بازگشت خائنان استقبال نمی کند.
عبدالحمید شکری افزود: این افراد پس از تحریک و سوء استفاده از جنوبی ها و مقاومت آن ها دوباره به جنوب برگشته اند و این اقدام بحران، هرج و مرج و خشونت را در جنوب افزایش می دهد.
وی اضافه کرد: اگر خشم فرزندان جنوب شعله ور شود هیچ کس نمی تواند آن را متوقف کند و ببینید این خائنان که خود را دولت قانونی یمن معرفی می کنند چگونه خون ملت جنوب را کم ارزش می دانند.
برخی مقامات سیاسی نیز در گفت و گو با خبرگزاری خبر اعلام کردند که جنبش جنوب هرشخصی را که با اعضای کابینه بحاح دیدار کند، به خیانت به خون شهدا متهم می کنند.
آن ها تاکید کردند که کابینه بحاح به دلیل همکاری با عبدربه منصورهادی و سو استفاده از قضیه جنوب، یک کابینه اشغالگر است.
این مقامات سیاسی افزودند: کسانی که پول های توزیع شده توسط عربستان را دریافت کرده اند نماینده جنبش جنوب نیستند و تنها نماینده خودشان هستند و لیست کسانی که این مبالغ را دریافت کرده اند به زودی منتشر خواهد شد.
خالد بحاح معاون رییس جمهوری مستعفی و نخست وزیر یمن صبح چهارشنبه به همراه چند وزیر کابینه خود وارد عدن درجنوب یمن شد.
منصورهادی رییس جمهوری مستعفی و فراری یمن که در ریاض پایتخت عربستان به تشکیل دولت اقدام کرد، سال گذشته خالد بحاح وزیر نفت سابق یمن را به سمت معاونت ریاست جمهوری و نخست وزیری دولت خود منصوب کرد.
بعد از این که منصورهادی با حمایت و دخالت های کشورهایی مانند عربستان از سمت خود استعفا و به ریاض فرار کرد با حمایت رژیم آل سعود به تشکیل دولت خودخوانده در ریاض مبادرت ورزید و خالد بحاح را نخست وزیر و ریاض یاسین را وزیر امور خارجه قرار داد.
عربستان با ائتلاف 9 کشور عربی منطقه به جز عمان با همراهی آمریکا از ششم فروردین سال جاری حملات گسترده ای را علیه یمن آغاز کرد تا عبد ربه منصور هادی رییس جمهوری مستعفی و فراری این کشور را به حاکمیت بازگرداند و از قدرت گرفتن انقلابیون یمنی که امنیت شهرهای این کشور را تامین می کنند، جلوگیری کند.
در اثر این بمباران ها تاکنون 80 درصد تاسیسات زیربنایی و اماکن درمانی و خدماتی اولیه در بیشتر شهرهای یمن از جمله صنعا هدف بمباران هوایی و موشکی عربستان قرار گرفته و هزاران یمنی بی گناه از جمله زنان و کودکان کشته یا مجروح شده و دهها هزار نفر نیز آواره شده اند.
خاورم**6116 **1917