شناسهٔ خبر: 78565083 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

قطع برق در برخی از نقاط کاشان به دلیل آتش سوزی در پست برق بوده است

کاشان - مدیر روابط اداره برق کاشان گفت: قطع برق در برخی از نقاط کاشان به دلیل آتش سوزی در پست برق بوده است.

صاحب‌خبر -

سجاد ایجادی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: قطعی برق عصر دوشنبه در برخی از نقاط کاشان از جمله میدان جهاد، بلوار مادر و خیابان های اطراف به علت آتش سوزی در پست برق بوده است.

وی ابراز کرد: همکاران واحد عملیات در محل حادثه حضور دارند و در حال رفع اتصالی و برقراری شبکه هستند.

مدیر روابط عمومی اداره برق کاشان تصریح کرد: چندین گزارش قطعی برق دیگر نیز به علت بالا رفتن میزان بار شبکه توزیع برق گزارش بوده است.

وی گفت: درست است که هوا گرم شده و استفاده از وسائل سرمایشی اجتناب ناپذیر است اما مدیریت مصرف و عدم استفاده از وسائل برقی پر مصرف در زمان پیک بار از الزامات این روزهاست.

ایجادی افزود: از همشهریان کاشانی می‌خواهیم تا در ساعات ظهر و بعد از ظهر از وسائل برقی به هیچ وجه استفاده نکنند تا پایداری شبکه حفظ شود.

برچسب‌ها: