به گزارش خبرگزاری تسنیم از دهگلان، سرهنگ محسن آذرهمایون امروز در گفتوگو با خبرنگاران، از شناسایی و کشف یک انبار بزرگ احتکار کالا در این شهرستان خبر داد و اظهار کرد: مأموران انتظامی در راستای مقابله با اخلالگران اقتصادی و با انجام اقدامات اطلاعاتی، موفق به شناسایی این محل و کشف حجم قابل توجهی از کالاهای احتکار شده شدند.
وی افزود: در بازرسی از این انبار، 564 شاخه انواع لوله پولیکا به همراه تعداد زیادی اتصالات، 230 کیسه سیمان معادل 11 هزار و 500 کیلوگرم، پنج تن سیبزمینی و 520 کیلوگرم نایلون کشف و ضبط شد.
فرمانده انتظامی شهرستان دهگلان با بیان اینکه ارزش تقریبی کالاهای کشفشده از سوی کارشناسان 130 میلیارد ریال برآورد شده است، تصریح کرد: با هماهنگی مقام قضایی، انبار مذکور پلمب و پرونده مربوطه برای طی مراحل قانونی به مرجع قضایی ارسال شد.
آذرهمایون با تأکید بر برخورد قاطع پلیس با مفسدان اقتصادی و افرادی که از طریق احتکار کالا موجب اخلال در نظام عرضه و تقاضا میشوند، از شهروندان خواست هرگونه اطلاعات و اخبار مرتبط با نگهداری مشکوک کالاهای اساسی را از طریق مرکز فوریتهای پلیسی 110 به پلیس اطلاع دهند.
انتهایپیام/