به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتی دفاعپرس، روابط عمومی سپاه پاسداران با انتشار ویدیویی از سردار سپهبد شهید «محمد پاکپور» فرمانده فقید کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در مراسمی که با حضور خانواده شهدای مریوان برگزار شد، به بازخوانی سخنان این شهید والامقام درباره مقوله «امنیت» پرداخت.
بر اساس این گزارش، سردار شهید پاکپور -که در آن زمان، فرماندهی نیروی زمینی سپاه را بر عهده داشت- در این مراسم گفته است: تأمین امنیت کار آسانی نیست؛ امنیتی که در جنوبشرق، شمالغرب و غرب کشور در استانهای مرزی و استانهای همجوارِ آنها وجود دارد، زبانزد و بسیار مهم است.
وی با ادای احترام به روح پاک شهدایی که در این زمینه جانفشانی کردند، بر لزوم گرفتن انتقام خون شهدا تأکید کرده و افزوده است: امید است که فرزندان شهدا نیز راه پدران خود را در پیش بگیرند و با منش ارزشمند و درست در راه دفاع از کشور گام بردارند.
فرمانده فقید کل سپاه برخورداری مردم از حس امنیت در هر نقطهای از کشور را مورد اشاره قرار داده و خاطرنشان کرده است: اقداماتی که در مناطق مرزی در حال انجام است، باعث احساس امنیت در داخل کشور شده است.
انتهای پیام/ 281
∎