شناسهٔ خبر: 78558629 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: قدس آنلاین | لینک خبر

برپایی نمایشگاه «مبتلا به...» در گالری کهن مانا

نمایشگاه عکس سارا کریمیان با عنوان «مبتلا به...» در گالری کهن مانا برپا شده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش قدس آنلاین، نمایشگاه «مبتلا به...» که ۲۲ خرداد افتتاح شده، تا ۵ تیر از ساعت ۱۶ تا ۲۰ (به جز شنبه‌ها و تعطیلات رسمی) در گالری کهن مانا پذیرای علاقه‌مندان است.

در بخشی از استیتمنت این نمایشگاه به قلم فاروق مظلومی نویسنده و منتقد هنری آمده است: «خوردن دارو به مثابه پذیرش اقامت در قلمرو بیماری است. قلمرو بیماری تابعیت‌های مختلف دارد همه‌ی ما در زندگی‌مان تجربه مصرف دارو را داریم و مدت‌های کوتاه غیرمتوالی در این قلمرو اقامت می‌کنیم؛ اما تجربه مصرف مادام‌العمر دارو، یعنی تابعیت دائم قلمرو بیماری. بیماری مزمن نوعی دو تابعیتی شدن است و بودن انسان را در جهان تغییر می‌دهد این دگردیسی ، تنظیمات و روابط جدید را وارد زندگی بیمار کرده و بیمار را تا ابد تابع خودش می‌کند.

اطاعت بیمار از این نظام جدید، اطاعت از نظام پیچیده و مبهم طراحی، تولید و پخش دارو است که در سراسر جهان گسترش یافته است. بیمار علاوه بر مصرف کننده، حامی این نظام هم می‌شود. یک قرص برای خودش شبکه بزرگ مویرگی از مصرف کنندگان در جهان را دارد که قرار است همه‌ی آنها در استانداردی از کنترل یکسان سازی شود. صرفه تولید و فروش انبوه یکسان سازی است. دارو که دربسته بندی تمیز از جعبه یا بطری و… ارائه می‌شود در کلافی پیچیده از نیاز، اطاعت، حمایت و کنترل و…پیچیده شده است.»

سارا کریمان، موزه‌دار، مستندساز، نویسنده، روزنامه‌نگار و مترجم است.

برچسب‌ها: