شناسهٔ خبر: 78555331 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

دشمن به‌دنبال تفرقه‌افکنی بین نیروهای انقلابی است

نماینده ولی‌فقیه در سپاه عاشورا گفت: دشمن امروز به دنبال فتنه‌انگیزی و ایجاد تفرقه میان نیروهای انقلابی است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، حجت‌الاسلام عبدالرحیم نجف‌قلی‌زاده سرایی در مراسم گرامیداشت شهدای اقتدار، «ناصر اسدی‌دوست» و «قربانعلی فلاحی‌نیا»، ریشه‌های تاریخی ولایت‌ستیزی را به تحرکات خاندان بنی‌امیه مرتبط دانست و اظهار کرد: ضربه‌ای که جریان بنی‌امیه به جایگاه ولایت وارد کرد، در نهایت به فاجعه عاشورا ختم شد؛ واقعه‌ای که دلیل اصلی آن، فقدان تحلیل سیاسی مردم و عدم اقدام به‌موقع آنان بود.

بی‌بصیرتی، عامل حمله به خودی‌ها به جای دشمن

وی با یادآوری فتنه صفین به عنوان نمونه‌ای تاریخی از ضعف تحلیل در میان الگوهای اجتماعی، تصریح کرد: اگر زمان‌شناسی دقیقی نداشته باشیم، در شناخت هدف دچار اشتباه شده و به جای پیکار با دشمن، به نیروهای خودی حمله خواهیم کرد. 

نماینده ولی‌فقیه در سپاه عاشورا، با بیان اینکه دشمن امروز به دنبال فتنه‌انگیزی و ایجاد تفرقه میان نیروهای انقلابی است، افزود: تمام تصمیمات کلان کنونی با تدبیر رهبر معظم انقلاب اتخاذ می‌شود؛ با این حال جای تعجب است که برخی با ادعای انقلابی‌گری، مدعی بی‌اطلاعی ایشان از مسائل کشور می‌شوند.

حضور در میدان؛ تکلیف امروز جبهه انقلاب

سرایی به مسئله «تکلیف‌گرایی» پرداخت و گفت: همان‌گونه که در دوران دفاع مقدس، نبرد در گرمای 60 درجه جنوب یا سرمای زیر صفرِ منطقه ماووت یک تکلیف شرعی و ملی بود، امروز نیز حداقل تکلیف ما حضور در میدان دفاع از انقلاب است تا نسل‌های آینده به این ایستادگی افتخار کنند.

وی در همین راستا با اشاره به فضای انتخاباتی کشور، صراحتاً هشدار داد: کسانی که برای کاندیداتوری در انتخابات ثبت‌نام کرده‌اند، حق ندارند از تجمعات و حضور خیابانی مردم بهره‌برداریِ سیاسی و تبلیغاتی کنند. امروز رسالت سنگینی بر دوش همه ماست و هرکس هر توانی دارد باید به میدان بیاورد.

ایران؛ حرم اهل‌بیت (ع) و خط مقدم تقابل با استکبار

سرایی با تأکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران اکنون به «حرم اهل‌بیت (ع)» تبدیل شده و تمام‌قد در برابر استکبار جهانی و رژیم صهیونیستی ایستاده است، خاطرنشان کرد: نبرد امروز ما، نبردی عاشورایی است. ملت ایران با تأسی به پیام «هیهات منا الذله»، تقابل با دشمن را به میدان آورده و نشان داد که در این مسیر راه سومی جز ایستادگی یا تسلیم وجود ندارد.

وی با تجلیل از مقام شامخ شهدا، آنان را عارفانِ حقیقیِ مکتب انقلاب خواند که با شجاعتِ مردانه، هیمنه پوشالی آمریکا را در هم شکستند و معادلات محاسباتی دشمن را که گمان می‌کرد با فشار نظامی و اقتصادی می‌تواند ایران را تسلیم کند، برهم زدند.

نماینده ولی‌فقیه در سپاه عاشورا، با انتقاد شدید از مواضع برخی مقامات، یادآور شد: جای تأسف است که برخی افراد با وجود در اختیار داشتن بالاترین مناصب اجرایی که مرهون همین انقلاب است، از بیان شعار «مرگ بر آمریکا» ابا دارند؛ در حالی که استکبار جهانی اساساً موجودیت و جایگاه آن‌ها را برنمی‌تابد.

انتهای پیام/