شناسهٔ خبر: 78553501 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه شرق | لینک خبر

آلمان رکورددار گلزنی در جام جهانی شد

تیم ملی آلمان با پیروزی پرگل مقابل کوراسائو، رکورددار جدید گلزنی در تاریخ جام جهانی شد. مانشافت با ۲۳۹ گل از برزیل (۲۳۸ گل) پیشی گرفت.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

تیم ملی فوتبال آلمان پس از پیروزی ۷ بر یک مقابل کوراسائو در دور اول جام جهانی ۲۰۲۶، به رکورددار تعداد گل‌های زده شده در تاریخ جام جهانی تبدیل شد و از برزیل پیشی گرفت.

آلمانی‌ها در کل تاریخ جام جهانی ۲۳۹ گل زده‌اند و برزیلی‌ها ۲۳۸ گل دارند. پنج تیم برتر همچنین شامل آرژانتین (۱۵۲)، فرانسه (۱۳۶) و ایتالیا (۱۲۸) می‌شوند.

واکنش ناتانائیل براون (مدافع ۲۲ ساله)

براون که در این بازی گلزنی کرد گفت: این باورنکردنی است که در اولین بازی جام جهانی گل بزنم. خانواده و دوستانم اینجا هستند. ما ۷ گل زدیم. البته یک گل هم خوردیم اما فکر می‌کنم برای بیدار شدنمان خوب بود. سرمان را بالا گرفتیم، بازی را کنترل کردیم و گل‌های زیادی زدیم. ما باید به حرکت رو به جلو ادامه دهیم و روی نقاط ضعف‌مان کار کنیم.

نویر پس از رکوردشکنی: مصمم به بازی بودم، مدت طولانی برای این روز صبر کردم

اسطوره بایرن مونیخ و تیم ملی آلمان بعد از ثبت رکورد پنجمین حضور در جام جهانی گفت: مدت طولانی برای این روز صبر کردم و مصمم به بازی بودم. بودن در زمین با بچه‌ها احساس خیلی خوبی داشت. شروع خوب در یک تورنمنت بزرگ همیشه مهم است.

نویر که پس از یورو ۲۰۲۴ از تیم ملی خداحافظی کرده بود افزود: بازیکنانی که از روی نیمکت آمدند انرژی خوبی آوردند. حالا باید تحلیل کنیم و ببینیم در بازی‌های بعد چه کارهای بهتری می‌توانیم انجام دهیم.

 او درباره صحنه گل کوراسائو نیز گفت: واقعا می‌توانستم توپ را بگیرم اما توپ به مدافع خورد و تغییر جهت داد و فاصله کمتر از آن بود که واکنش نشان دهم.

نویر که با ۴۰ سال و ۷۹ روز سن به مسن‌ترین بازیکن تاریخ آلمان در مسابقات بزرگ تبدیل شد، عملکرد کلی تیمش را مثبت ارزیابی کرد.

منبع: ايسنا

برای اطلاع از آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال شرق در «بله» و «روبیکا» بپیوندید.