به گزارش خبرگزاری آنا، گیوم ورنه سخنگوی رئیس ستاد کل نیروهای مسلح فرانسه شامگاه یکشنبه در گفتوگو با خبرگزاری فرانسه اعلام کرد: شارل دوگل تا اطلاع ثانوی در منطقه باقی میماند و در حال حاضر هیچ تصمیمی برای بازگشت آن به فرانسه گرفته نشده است.
سخنگوی ارتش فرانسه افزود: مهلتهای فنی در نظر گرفته میشوند، اما تنها عناصری نیستند که در برنامهریزی عملیاتی گنجانده شدهاند. فرانسه به حفظ آزادی ناوبری متعهد است.
او خاطر نشان کرد: با وجود گزارشهایی مبنی بر اینکه ناو هواپیمابر شارل دوگل ممکن است در روزهای آینده برای تعمیرات برنامهریزی شده منطقه را ترک کند، هیچ تصمیمی در مورد بازگشت آن به شهر تولون در جنوب فرانسه گرفته نشده است.
پیشتر یک منبع نظامی فرانسوی به شبکه بیافامتیوی گفت که ناو هواپیمابر فرانسوی شارل دوگل «برای انجام تعمیرات از غرب آسیا به فرانسه بازخواهد گشت».
انتهای پیام/