شناسهٔ خبر: 78551534 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

تیم فجر بیدخت برای صعود در لیگ دسته ۴ فوتبال کشور نیازمند غلبه بر حریف گلستانی است

گناباد-ایرنا-رییس اداره ورزش و جوانان گناباد گفت: تیم فوتبال فجر بیدخت به عنوان تنها نماینده این شهرستان در لیگ دسته چهارم فوتبال کشور برای صعود در این رقابت‌ها باید در نوزدهمین هفته این لیگ بر حریف گلستانی خود غلبه کند.

صاحب‌خبر -

‍ علی اصغر اکبری روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: تیم فوتبال فجر بیدخت گناباد پس از هفته‌های پرنوسان، اکنون با ۲۹ امتیاز در رده ششم جدول ایستاده است و تنها در چهار هفته باقی‌مانده تا پایان رقابت‌ها روزهای دشواری پیش رو دارد.

وی ادامه داد: تیم فوتبال فجر بیدخت این هفته و در هفته نوزدهم لیگ دسته چهارم فوتبال کشور در گلستان به مصاف تیم پراتیک این استان که با ۲۴ امتیاز در رده هشتم قرار دارد، می رود و برای زنده نگه داشتن امید صعود، چاره‌ای جز پیروزی ندارد.

رییس اداره ورزش و جوانان گناباد گفت: هفته آینده و در هفته بیستم لیگ دسته چهارم فوتبال کشور ، سخت‌ترین آزمون در خانه رقم می‌خورد و فجر بیدخت در استادیوم آزادی گناباد میزبان تیم صدرنشین ۳۹ امتیازی هیرکانیان گرگان است.

اکبری افزود: این حریف، تیمی با بهترین خط دفاع است که برای قهرمانی و صعود مستقیم می‌جنگد و شکست در این بازی، فجر را از مسابقه خارج می‌کند و تنها یک نمایش بی‌نقص دفاعی و استفاده از ضدحملات می‌تواند نتیجه را به نفع تیم فجر رقم بزند.

وی اظهار کرد: در هفته بیست و یکم لیگ دسته چهارم ، دردناک‌ترین تقابل در انتظار فجری‌هاست آن‌ها در فریدون‌کنار به مصاف کاسپین فریدون‌کنار می‌روند تیم دوم جدول با ۳۷ امتیاز که با انگیزه صعود مستقیم در خانه خود به هیچ وجه بازی را آسان نمی‌گیرد.

اکبری گفت : آمار خارج از خانه فجر نشان می‌دهد که کسب امتیاز در این دیدار بسیار دشوار است، اما برای حفظ شانس صعود، حداقل یک تساوی می‌تواند حیاتی باشد.

وی ادامه داد: در نهایت و در هفته بیست و دوم و آخرین امید فجر بیدخت در گناباد و در خانه میزبان ستارگان ایرانیان است که اگر تا آن لحظه شانس صعود را حفظ کرده باشد، این بازی تبدیل به یک فینال تماشایی خواهد شد.

رییس اداره ورزش و جوانان گناباد اضافه کرد: با توجه به فاصله هشت امتیازی تیم فجر بیدخت با کاسپین تیم دوم و ۱۰ امتیازی با هیرکانیان (صدرنشین)، فجر بیدخت برای صعود مستقیم یا حتی رسیدن به پلی‌آف، به یک معجزه نیاز دارد.

وی تصریح کرد: پیروزی در هر چهار بازی و همزمان لغزش رقبا و برد مقابل هیرکانیان و کاسپین در دو هفته متوالی از جنس «غیرممکن‌های فوتبالی» است، اما در فوتبال همیشه غیرممکن‌ها ممکن می‌شوند.

تیم فجر بیدخت گناباد سال گذشته به لیگ دسته چهارم فوتبال کشور راه یافت.