شناسهٔ خبر: 78546449 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تحلیل بازار | لینک خبر

ذخایر گندم استان اردبیل مطلوب است

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی اردبیل گفت: وضعیت ذخایر گندم استان مطلوب است و مدیریت کالاهای راهبردی با قوت و برنامه‌ریزی دقیق ادامه خواهد یافت.

صاحب‌خبر -

به گزارش بازار، ودود ایرانیان روز یکشنبه اظهار کرد: این اداره‌کل با تمام ظرفیت در تأمین امنیت غذایی، حمایت از تولید داخلی و پشتیبانی کشاورزان استان گام برمی‌دارد و تمام تلاش خود را برای عدم بروز کوچک‌ترین خلل در تأمین کالاهای اساسی مورد نیاز مردم بکار گرفته است.

وی افزود: با اتخاذ تدابیر پیشگیرانه، رصد مستمر وضعیت ذخایر، مدیریت صحیح ورودی و خروجی انبارها و هماهنگی کامل با دستگاه‌های مرتبط، استان اردبیل توانسته است بدون هیچ‌گونه دغدغه و کمبودی، نیاز مصرفی مردم را در سال ۱۴۰۴ تأمین و ذخایر استراتژیک گندم را تا آغاز فصل خرید تضمینی در شرایط مطلوب حفظ کند.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان اردبیل با قدردانی از تلاش کشاورزان تصریح کرد: امروز نیز با آغاز فصل برداشت و خرید تضمینی گندم، روند خرید محصول کشاورزان با آمادگی کامل مراکز خرید در حال انجام است و انتظار می‌رود با تولید مناسب و مشارکت بهره‌برداران، شاهد ثبت رکوردی مطلوب در خرید گندم در منطقه باشیم.

ایرانیان گفت: استان اردبیل به برکت برنامه‌ریزی دقیق، مدیریت هوشمندانه ذخایر راهبردی و تلاش شبانه‌روزی مجموعه کارکنان حوزه غله در شرایط ویژه کشور و جنگ تحمیلی سوم جزو نخستین استان‌هایی بود که توانست تا زمان آغاز خرید تضمینی گندم، ذخایر این کالای استراتژیک را در سطحی مطلوب و اطمینان‌بخش حفظ کند.

وی خاطرنشان کرد: آرامش موجود در تامین مواد اولیه بازار آرد و نان و همچنین پایداری ذخایر گندم استان، حاصل همدلی و همکاری کشاورزان، بهره‌برداران بخش کشاورزی، فعالان حوزه حمل‌ونقل، کارخانه‌های آردسازی و مجموعه کارکنان حوزه تأمین و نگهداری کالاهای اساسی است.

او همچنین با اشاره به اهمیت تأمین امنیت غذایی مردم اظهار کرد: گندم به عنوان اصلی‌ترین کالای اساسی در سبد غذایی خانوارها از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است و صیانت از ذخایر راهبردی آن همواره در اولویت برنامه‌های این اداره‌کل قرار دارد.