شناسهٔ خبر: 78545565 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

۵ طرح کشاورزی هفته جهاد کشاورزی در ازنا افتتاح می‌شود

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ازنا گفت: همزمان با هفته جهاد کشاورزی، پنج طرح در حوزه‌های آب و خاک، شیلات و گلخانه با اعتباری بالغ بر ۳۰۰ میلیارد ریال در این شهرستان به بهره‌برداری می‌رسد.

صاحب‌خبر -

صادق رحمتی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به نامگذاری ۲۱ تا ۲۷ خرداد به‌عنوان هفته جهاد کشاورزی، اظهار کرد: جهاد سازندگی از نخستین نهادهای انقلابی بود که به فرمان حضرت امام خمینی(ره) در ۲۷ خرداد ۱۳۵۸ با هدف ارائه خدمات عمرانی، کشاورزی، فرهنگی و اجتماعی به مناطق مختلف کشور تشکیل شد و بعدها با تشکیل وزارت جهاد کشاورزی، این مسیر خدمت‌رسانی با انسجام بیشتری ادامه یافت.

وی با بیان اینکه مجموعه جهاد کشاورزی در یک سال گذشته بدون وقفه به ارائه خدمات پرداخته است، افزود: کارکنان این مجموعه حتی در ایام تعطیل نیز برای تأمین امنیت غذایی و ارائه خدمات به بهره‌برداران و مردم در میدان حضور داشته‌اند.

مدیر جهاد کشاورزی ازنا تأمین کالاهای اساسی و نظارت بر بازار را از مهم‌ترین اولویت‌های این دستگاه عنوان کرد و گفت: در یک سال گذشته بیش از ۱۸۵۰ تن گوشت مرغ گرم و منجمد تنظیم بازاری در سطح شهرستان توزیع شده و در هیچ مقطعی با کمبود این کالا مواجه نبوده‌ایم.

رحمتی ادامه داد: با وجود شرایط خاص ناشی از جنگ‌های تحمیلی و برخی محدودیت‌ها، تأمین کالاهای اساسی از جمله روغن نباتی، آرد و سایر اقلام مورد نیاز مردم به‌خوبی انجام شد و با مدیریت مناسب، حتی در دوره افزایش تقاضا نیز کمبودی در شهرستان مشاهده نشد.

وی با اشاره به تشدید نظارت‌ها بر بازار گفت: بازرسی‌ها به‌صورت مستمر و شبانه‌روزی انجام شده و با هرگونه احتکار و تخلف در عرضه کالاهای اساسی برخورد قانونی صورت گرفته است.

مدیر جهاد کشاورزی ازنا با اشاره به جایگاه این شهرستان در تولید محصولات کشاورزی استان افزود: ازنا یکی از قطب‌های تولید حبوبات به‌ویژه لوبیا قرمز، چیتی و سفید در لرستان است و در تولید گندم نیز از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است.

وی خاطرنشان کرد: امسال ۱۱ هزار و ۳۰۰ هکتار گندم آبی و ۱۸ هزار هکتار گندم در شهرستان کشت شده و پیش‌بینی می‌شود بیش از ۶۵ هزار تن گندم مازاد بر نیاز کشاورزان خریداری شود.

رحمتی یکی از مهم‌ترین چالش‌های بخش زراعت را آفت سن گندم دانست و گفت: عملیات مبارزه با این آفت با تمام ظرفیت در حال انجام است و از کشاورزان درخواست می‌شود در اسرع وقت نسبت به سمپاشی مزارع خود علیه سن پوره اقدام کنند.

وی تأکید کرد: جهاد کشاورزی شهرستان ازنا در حوزه‌های آموزشی، ترویجی، مشاوره‌ای، امور اراضی، باغات، تنظیم بازار و رسیدگی به مطالبات بهره‌برداران با تمام توان در خدمت کشاورزان و تولیدکنندگان خواهد بود.

انتهای پیام