شناسهٔ خبر: 78543008 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

اعضای بدن نوجوان ملایری به چند بیمار زندگی دوباره بخشید

ملایر - ایرنا - رییس مجمع خیرین سلامت ملایر گفت: اعضای بدن دختر ۱۸ ساله ملایری به چند بیمار نیازمند جان دوباره بخشید.

صاحب‌خبر -

«عباس آذرهمایون» روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: با اهدای اعضای بدن «یگانه اسدی»، این سومین مورد اهدای عضو شهرستان ملایر در سال‌جاری است.

وی افزود: این نوجوان ملایری به دلیل آنوریسم مغزی در بخش ICU بیمارستان امام حسین(ع) بستری بود و با وجود تلاش کادر درمان، دچار مرگ مغزی شد.

رییس مجمع خیرین سلامت ملایر ادامه داد: خانواده وی در سخت‌ترین لحظات زندگی خود، با اهدای قلب، کبد و ۲ کلیه فرزندشان، اجازه دادند زندگی در کالبد بیماران نیازمند جاری شود.

اعضای بدن نوجوان, ملایری به چند بیمار زندگی دوباره بخشید

آذرهمایون این اقدام والا و نوع‌دوستانه خانواده مرحومه اسدی را نشان از روح بزرگ آنان دانست و تاکید کرد: این خانواده ایثارگر با اقدام ماندگار خود، الگویی درخشان برای ترویج فرهنگ اهدای عضو در جامعه شدند.

به گفته وی، با احتساب این مورد، شمار اهدا کنندگان عضو در ملایر که با اهدای عضو به بیماران نیازمند حیات بخشیده‌اند، به ۶۵ نفر رسید.

رییس مجمع خیرین سلامت ملایر ابراز امیدواری کرد: این فرهنگ مقدس که ضامن تداوم زندگی است، بیش از پیش در جامعه نهادینه شود.

به گزارش ایرنا، هم اینک ۲۵ تا ۲۶ هزار نفر در کشور منتظر دریافت عضو هستند.

هر ۲ ساعت یک نفر به علت نرسیدن عضو جان می بازد و هر ۱۰ دقیقه یک نفر به افراد نیازمند عضو اضافه می شود در حالی که هر ۱۲ ساعت یک مورد پیوند عضو صورت می گیرد.