شناسهٔ خبر: 78542941 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: قدس آنلاین | لینک خبر

کارگردان «مادران»: دو قسمت سریال از زندگی مادربزرگ‌های ما الهام گرفته است

مسعود دهنوی، کارگردان سریال تلویزیونی «مادران»، با اشاره به اینکه بخشی از داستان‌های این مجموعه برگرفته از زندگی واقعی مادربزرگ خودش و مادربزرگ تهیه‌کننده است، اعلام کرد قسمت هشتم سریال در قالب یک تله‌فیلم از تلویزیون پخش خواهد شد.

صاحب‌خبر -

مسعود دهنوی، کارگردان سریال تلویزیونی «مادران» به تهیه‌کنندگی حسین رستم‌پور، درباره شکل‌گیری ایده این مجموعه گفت: جرقه ساخت سریال از مطالعه مجموعه کتاب‌های «مادران» در انتشارات روایت فتح زده شد؛ آثاری که به زندگی مادران شهدایی می‌پردازد که کمتر شناخته شده‌اند اما روایت‌های تأثیرگذار و ظرفیت‌های دراماتیک قابل توجهی دارند.

وی افزود: در روند انتخاب سوژه‌ها، داستان زندگی مادربزرگ من با نام «قطار» و مادربزرگ تهیه‌کننده با نام «دی‌ان‌ای» نیز مورد بررسی قرار گرفت. احساس می‌کردیم ناگفته‌های مهمی از زندگی این دو مادر وجود دارد که می‌تواند برای مخاطبان جذاب و تأثیرگذار باشد.

دهنوی با اشاره به همکاری هادی مقدم‌دوست در نگارش فیلمنامه اظهار کرد: پس از بررسی طرح‌های اولیه و ارزیابی ظرفیت‌های نمایشی، تصمیم گرفته شد روایت این دو مادربزرگ نیز در قالب قسمت‌هایی از سریال به تصویر کشیده شود.

کارگردان «مادران» درباره لوکیشن‌های تصویربرداری این مجموعه گفت: فیلمبرداری سریال در مناطق مختلفی از کشور انجام شده است؛ از جمله دو شهر در استان اردبیل، شهر قطار، منطقه شیرگاه، روستایی میان نیشابور و مشهد، شهر مشهد و تهران. همچنین یکی از قسمت‌های سریال به زندگی مادر یک شهید ارمنی اختصاص دارد.

وی با اشاره به پخش هفت قسمت از این مجموعه، از پخش قسمت هشتم در قالب تله‌فیلم خبر داد و افزود: این اثر در مجموع هشت قسمت دارد و قسمت پایانی به دلیل ویژگی‌های روایی و ساختاری، به شکل تله‌فیلم روی آنتن خواهد رفت.

دهنوی تعامل مدیران شبکه با گروه تولید را مثبت ارزیابی کرد و گفت: در فرآیند تولید، حمایت‌های قابل توجهی از سوی مجموعه شبکه صورت گرفت و با وجود دشواری‌های کار، تلاش شد کیفیت اثر حفظ شود. با این حال، معتقدم این سریال ظرفیت دیده شدن بیشتری دارد.

وی همچنین از بازپخش «مادران» در دهه نخست ماه محرم از یکی دیگر از شبکه‌های تلویزیونی خبر داد.

کارگردان این مجموعه در پایان با اشاره به ۸۰ روز فیلمبرداری سریال اظهار کرد: تولید «مادران» از مهرماه آغاز شد و حدود ۸۰ روز به طول انجامید. همچنین خانم افشار در هشت نقش مختلف ظاهر شد؛ تصمیمی که با هدف نمایش وحدت و جایگاه مشترک مادران شهدا در روایت سریال اتخاذ شد.

برچسب‌ها: