شناسهٔ خبر: 78539986 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

وقتی پدافند رژیم اسرائیل در تشخیص عاجز است!

آژیر هشدار بامداد امروز در ایلات اشغالی در جنوب فلسطین اشغالی و نیز در شمال فلسطین فعال شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، در حالی که صدای آژیرهای خطر در ایلات بار دیگر ساکنان این بندر را به پناهگاه‌ها کشاند، جبهه داخلی رژیم صهیونیستی با رد گزارش های اولیه  اعلام کرد که هیچ نفوذ پهپادی رخ نداده است؛ اعترافی که نشان می‌دهد پدافند چندلایه ادعایی تل‌آویو، حتی در تفکیک تهدیدات واقعی از خطاهای سیستمی نیز به‌طور کامل عاجز است.

 برخی منابع رسانه ای بامداد روز یکشنبه از فعال شدن آژیر خطر در ایلات در جنوب فلسطین اشغالی در پی نفوذ پهپاد به این منطقه گزارش دادند.

 ارتش رژیم صهیونیستی فعال شدن آژیر در ایلات اشغالی را تائید کرد

در پی انتشار این گزارش ها ارتش رژیم صهیونیستی از فعال شدن آژیرهای خطر در منطقه ایلات در جنوب فلسطین اشغالی به دلیل احتمال نفوذ پهپاد در این منطقه خبر داد و حتی برخی رسانه های عبری از نفوذ پهپاد یمنی به این منطقه گزارش دادند. 

 رژیم اسرائیل: اشتباه شد، پهپادی در کار نبود! 

بعد از انتشار این گزارش ها جبهه داخلی رژیم اسرائیل اعلام کرد: هشدار اشتباه باعث فعال شدن آژیرهای خطر در ایلات واقع در جنوب اسرائیل شد.؛عقب‌نشینی آشکاری که پرده از سردرگمی پدافندی این رژیم برداشت و ثابت کرد که دیوار ادعای اقتدار نظامی تل‌آویو، با یک خطای راداری ساده فرو می‌ریزد. 

آژیر هشدار در شمال فلسطین اشغالی هم فعال شد

از سوی دیگر گزارش‌های رسانه‌ای حاکی است که آژیرهای خطر در منطقه «غجر» در شمال فلسطین اشغالی به دلیل احتمال نفوذ پهپاد به این منطقه به صدا درآمده است.

ارتش رژیم اسرائیل: هدف هوایی مشکوک در منطقه مرزی لبنان اصابت کرد

ارتش رژیم اسرائیل سرانجام مدعی شد که یک هدف هوایی مشکوک را رصد کرده که به محل استقرار نظامیان این رژیم در منطقه مرزی اصابت کرده است. 

انتهای پیام/