شناسهٔ خبر: 78538651 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: میزان | لینک خبر

جام جهانی ۲۰۲۶| فیفا پیراهن مصر را ممنوع کرد

فیفا به پیراهن تیم ملی فوتبال مصر ۲ ایراد وارد کرده و از فدراسیون این کشور خواسته تغییراتی در پیراهنشان ایجاد کنند.

صاحب‌خبر -
خبرگزاری میزان -

در آستانه نخستین بازی تیم ملی فوتبال مصر در جام جهانی ۲۰۲۶ مقابل بلژیک، فیفا از فدراسیون فوتبال مصر خواست ۲ تغییر در پیراهن خود ایجاد کند.

بر اساس اعلام رسانه‌های این کشور، فیفا به مصری‌ها اطلاع داده که استفاده از ۷ ستاره روی پیراهن این تیم در جام جهانی مجاز نیست. این ستاره‌ها به ۷ قهرمانی مصر در جام ملت‌های آفریقا اشاره دارد؛ مسابقاتی که فراعنه با قهرمانی در سال‌های ۱۹۵۷، ۱۹۵۹، ۱۹۸۶، ۱۹۹۸، ۲۰۰۶، ۲۰۰۸ و ۲۰۱۰ پرافتخارترین تیم تاریخ آن محسوب می‌شوند.

با این حال، فیفا تأکید کرده در جام جهانی فقط تیم‌هایی اجازه استفاده از ستاره روی پیراهن را دارند که سابقه قهرمانی در همین رقابت‌ها را داشته باشند. از آنجا که مصر تاکنون قهرمان جام جهانی نشده، باید ستاره‌های مربوط به افتخارات قاره‌ای خود را از روی پیراهن حذف کند.

فدراسیون فوتبال مصر نیز رسماً در این باره اعلام کرد: فیفا به ما اطلاع داد که استفاده از ستاره‌های مربوط به تورنمنت‌های قاره‌ای روی پیراهن‌های جام جهانی مجاز نیست.

تغییر دوم به رنگ شماره‌های پیراهن مصر مربوط می‌شود. شماره‌های فعلی لباس این تیم طلایی است، اما فیفا از مصری‌ها خواسته برای افزایش خوانایی در تصاویر تلویزیونی، رنگ شماره‌ها را به سفید تغییر دهند. فدراسیون مصر نیز اعلام کرده از قبل در جریان این موضوع بوده و پیراهن اصلاح‌شده پیش از بازی با بلژیک آماده خواهد شد.

مصر در گروه G جام جهانی ۲۰۲۶ با تیم ملی کشورمان، بلژیک و نیوزیلند هم‌گروه است.

انتهای پیام/