شناسهٔ خبر: 78534974 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: قدس آنلاین | لینک خبر

ثبت‌نام سرویس مدارس آغاز شد/ والدین یک ماه فرصت دارند

مدیرکل انجمن اولیا و مربیان از آغاز فرآیند ثبت درخواست سرویس حمل‌ونقل دانش‌آموزی برای سال تحصیلی ۱۴۰۶-۱۴۰۵ خبر داد و اعلام کرد خانواده‌ها باید درخواست خود را از طریق سامانه «سپند» ثبت کنند.

صاحب‌خبر -

عاطفه سادات مدبرنژاد با اشاره به اجرای آیین‌نامه حمل‌ونقل دانش‌آموزان مصوب سال ۱۴۰۲ اظهار کرد: تمامی امور مربوط به سرویس مدارس در سال تحصیلی آینده بر اساس این آیین‌نامه انجام خواهد شد و مدارس مجاز به عقد قرارداد مستقیم با پیمانکاران حمل‌ونقل نیستند.

وی افزود: مطابق مقررات، هرگونه دخالت مدیران مدارس، مسئولان آموزش‌وپرورش یا مجموعه‌های وابسته در حوزه حمل‌ونقل دانش‌آموزی خارج از چارچوب تعیین‌شده ممنوع است و انعقاد قرارداد با شرکت‌ها یا پیمانکاران نیز باید از مسیرهای قانونی پیش‌بینی‌شده انجام شود.

مدیرکل انجمن اولیا و مربیان با بیان اینکه شهرداری‌ها و دهیاری‌ها مسئول صدور مجوز فعالیت سرویس‌های دانش‌آموزی هستند، گفت: بررسی صلاحیت متقاضیان، تعیین نرخ خدمات، تأمین ناوگان مورد نیاز، نظارت بر عملکرد پیمانکاران و رسیدگی به تخلفات رانندگان از جمله وظایف این نهادها به شمار می‌رود.

مدبرنژاد همچنین به سازوکار نظارتی این حوزه اشاره کرد و افزود: نظارت بر خدمات حمل‌ونقل دانش‌آموزی در شهرستان‌ها بر عهده شورای هماهنگی ترافیک شهرستان و در مراکز استان‌ها بر عهده شورای هماهنگی ترافیک استان است و نمایندگان آموزش‌وپرورش و انجمن اولیا و مربیان نیز در این جلسات حضور دارند.

وی ادامه داد: والدینی که متقاضی استفاده از سرویس مدارس هستند، از ۲۲ خردادماه به مدت یک ماه فرصت دارند درخواست خود را در سامانه پایش ناوگان دانش‌آموزی «سپند» ثبت کنند تا فرآیند برنامه‌ریزی و تخصیص سرویس برای سال تحصیلی جدید انجام شود.

مدیرکل انجمن اولیا و مربیان در پایان تأکید کرد که مدیران مدارس موظف‌اند اطلاعات لازم و آدرس سامانه ثبت‌نام را در اختیار خانواده‌ها قرار دهند تا ثبت درخواست‌ها در زمان مقرر انجام شود.