شناسهٔ خبر: 78534279 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

هوای داغ‌ در خراسان رضوی ماندگار است

مشهد- ایرنا- کارشناس پیش‌بین هواشناسی خراسان رضوی گفت: افزایش دما در استان تا اواسط هفته ادامه دارد و دمای هوا در برخی نقاط استان به ۴۰ درجه سلسیوس می‌رسد.

صاحب‌خبر -

علی قاسمی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از امروز تا چهارشنبه وزش باد شدید در نواحی شرقی و مرکزی استان وجود دارد که در نواحی بادخیز با بروز خسارت همراه است.

وی اضافه کرد: طی این مدت در نیمه شمالی و ارتفاعات استان بارش‌های رگباری و رعد و برق پیش‌بینی شده است.

کارشناس پیش‌بین هواشناسی خراسان رضوی ادامه داد: در شبانه‌روز گذشته فریمان با کمینه دمای ۱۵ درجه سلسیوس خنک‌ترین و سرخس با بیشینه دمای ۳۹ درجه گرمترین نقاط استان بودند.

قاسمی گفت: دمای هوای مشهد نیز طی این مدت بین ۲۰ تا ۳۵ درجه متغیر بود ضمن آنکه دمای هوای این کلانشهر تا سه‌شنبه به ۳۹ درجه سلسیوس می‌رسد.

برچسب‌ها: