شناسهٔ خبر: 78534235 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

رشد ۱۷۰ درصدی احداث نیروگاه‌های خورشیدی در دولت چهاردهم

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای فارس و بوشهر با اشاره به رشد ۱۷۰ درصدی احداث نیروگاه‌های خورشیدی در دولت چهاردهم گفت: ظرفیت تولید برق در این بخش به ۲۳۰ مگاوات رسیده است و با برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده تا پایان سال جاری به حدود ۹۰۰ تا ۱۰۰۰ مگاوات افزایش خواهد یافت.

صاحب‌خبر -

نواب قائدی، شنبه ۲۳ خرداد در جریان سفر به شهرستان سروستان و بازدید از تأسیسات و پروژه‌های برق این شهرستان اظهار کرد: با برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، تا پایان سال جاری با رشدی حدود هزار درصدی، این رقم به ۹۰۰ تا ۱۰۰۰ مگاوات افزایش خواهد یافت که گامی مهم در توسعه انرژی‌های پاک و دوستدار محیط زیست محسوب می‌شود.

وی با اشاره به بهره‌برداری از یکی از نیروگاه‌های خورشیدی در منطقه افزود: این نیروگاه در حوزه وظایف شرکت توزیع نیروی برق شیراز قرار دارد و لازم می‌دانم از مهندس خسروی، مدیرعامل این شرکت و همکارانشان که با حمایت از سرمایه‌گذاران مسیر توسعه انرژی‌های پاک را هموار کرده‌اند، قدردانی کنم.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای فارس و بوشهر در ادامه این سفر یک‌روزه از پروژه «پست ۶۶ کیلوولت شهرک صنعتی شماره ۲ سروستان» بازدید کرد و گفت: در این بازدید، چالش‌ها و موانع موجود به‌صورت میدانی بررسی شد و با دستورات استاندار مقرر شد روند اجرای پروژه تسریع شود تا برق پایدار، زمینه رونق تولید و صنعت در منطقه را فراهم کند.

قائدی همچنین با حضور در «پست ۶۶ کیلوولت سروستان» ضمن دیدار با اپراتورهای این مجموعه و قدردانی از تلاش‌های آنان در تأمین برق پایدار، دستورات لازم برای بهبود شرایط کاری را صادر کرد.

وی در ادامه افزود: به معاون طرح و توسعه مأموریت داده شده است تا عملیات بازسازی و بهسازی اتاق فرمان این پست را به‌منظور ارتقای رفاه همکاران شیفت‌کار در دستور کار قرار داده و ظرف مدت چهار ماه تکمیل کند.

انتهای پیام