شناسهٔ خبر: 78530811 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: آنا | لینک خبر

مربی تیم ملی شطرنج در گفت‌گو با آنا:

نفرات اول و دوم ایران در مسابقات انفرادی آسیا حضور نداشتند/ قهرمانی سال گذشته تکرار نشد

مربی تیم ملی شطرنج گفت: سال قبل هم ریاست فدراسیون بر عهده شادی پریدر بود و با قهرمانی بازگشتیم و انتقاد به رئیس فدراسیون منصفانه نیست. مربی تیم ملی شطرنج گفت: سال قبل هم ریاست فدراسیون بر عهده شادی پریدر بود و با قهرمانی بازگشتیم و انتقاد به رئیس فدراسیون منصفانه نیست.

صاحب‌خبر -

امیررضا پوررمضانعلی در گفت‌وگو با خبرگزاری آنا، در خصوص حضور ملی‌پوشان شطرنج در مسابقات انفرادی قهرمانی آسیا اظهار داشت: مسابقات شطرنج به دو شکل رسمی و غیررسمی (اوپن) برگزار می‌شود و مسابقات رسمی نیز به دو صورت تیمی و انفرادی برگزار می‌شود. معیار برای حضور در تیم ملی هم مسابقات تیمی است. 

مربی تیم ملی شطرنج افزود: در مسابقات انفرادی به هر شطرنج بازی می‌توانیم فرصت بازی دهیم و الزاماً هر فردی که شرکت می‌کند بهترین نفرات در عرصه ملی نیستند. ما هم در این دوره از مسابقات از پرهام مقصودلو و سید محمد امین طباطبایی که نفرات اول و دوم ایران هستند استفاده نکردیم. نگاه ما حضور قدرتمند در مسابقات جهانی است و از فرصت‌هایی چون مسابقات انفرادی قهرمانی آسیا برای بالا رفتن تجربه مهره‌های خود استفاده می‌کنیم. 

وی ادامه داد: در این دوره از مسابقات با بردیا دانشور، سینا موحد، آبتین عطاخان و آناهیتا زاهدی‌فرد در دو بخش مردان و زنان استفاده کردیم که بهترین عملکرد را موحد داشت ولی با وجود آنکه به دوره‌های بالاتر رفت در نهایت موفق به کسب مدال نشد. در دوره قبلی که سال گذشته برگزار شد، بردیا دانشور موفق به کسب عنوان قهرمانی شد اما در این دوره وضعیت دسترسی ملی‌پوشان به اینترنت بین‌الملل به شکلی نبود که آنها بتوانند به صورت آنلاین تمرینات خود را دنبال کنند. این موضوع در عملکرد ملی‌پوشان تأثیر گذاشت، در حالی که سال قبل هم ریاست فدراسیون بر عهده شادی پریدر بود و با قهرمانی بازگشتیم و انتقاد به رئیس فدراسیون منصفانه نیست.

انتهای پیام/