شناسهٔ خبر: 78528637 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: جوان | لینک خبر

سازمان نظام مهندسی ساختمان گلستان:

فرصت‌های اعتباری و رفاهی برای اعضای سازمان نظام مهندسی ساختمان گلستان

در راستای تحقق اهداف سازمان و به منظور گسترش خدمات رفاهی و تسهیلات برای اعضای محترم سازمان، تفاهم‌نامه جامعی با بانک تجارت منعقد شده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش جوان آنلاین: ابراهیم پور ،رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان گلستان با اعلام این خبر اظهار داشت: در راستای تحقق اهداف سازمان و به منظور گسترش خدمات رفاهی و تسهیلات برای اعضای محترم سازمان، تفاهم‌نامه جامعی با بانک تجارت منعقد شده است.وی افزود: رویکرد اصلی ما در این همکاری، بهره‌مندی حداکثری اعضای محترم از ظرفیت‌های بانکداری نوین و تسهیل فرآیندهای مالی است.

ابراهیم پوردر ادامه با اشاره به محورهای کلیدی این همکاری افزود: تلاش کردیم با اتکا به این تفاهم‌نامه، سبد متنوعی از خدمات را برای خانواده بزرگ سازمان فراهم آوریم که اهم آن‌ها عبارتند از:

تسهیلات اعتباری و خرید اقساطی: صدور «کارت آسان‌خرید» برای اعضا به‌منظور خرید اقساطی کالا و خدمات؛ امکانی که می‌تواند گام مؤثری در جهت قدرت خرید بیشتر برای عزیزان عضو باشد.

تسهیلات بانکی: فراهم‌سازی بستری برای اعطای تسهیلات در قالب عقود اسلامی، متناسب با ظرفیت‌سنجی اعتباری و میانگین حساب‌ها.

توسعه زیرساخت‌های بانکی: تسهیل انتقال حوالجات ارزی و همچنین استقرار تجهیزات بانکی شامل خودپرداز و پایانه‌های فروش در مکان‌های منتخب سازمان جهت دسترسی سریع و آسان اعضا.

رئیس سازمان در پایان خاطرنشان کرد: امیدوارم با اجرای دقیق مفاد آن، شاهد گشایش‌های مؤثری در امور معیشتی و رفاهی اعضای محترم سازمان باشیم.