شناسهٔ خبر: 78526632 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: فرارو | لینک خبر

گزارش زنده:

آخرین اخبار از توافق ایران و آمریکا؛ جزئیات امضای الکترونیکی تفاهم‌نامه

با تایید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران مشخص شد متن نهایی توافق به تایید طرفین رسیده است و در صورت تایید مقامات ارشد نظام می‌تواند اولین مرحله از توافق ایران و آمریکا باشد. عراقچی گفت در مورد جزئیات توافق اولیه فعلا صحبت نخواهد کرد.

صاحب‌خبر -
تبلیغات

جنگ ایران و آمریکا؛ روز صد و ششم: آنچه باید بدانید

  • گفته‌های پاکستان در مورد متن نهایی توافق‌نامه صلح: نخست‌وزیر پاکستان گفت که می‌توانیم تأیید کنیم که متن نهایی و مورد توافق توافق‌نامه صلح به دست آمده است. 
  • گنجاندن همه خواسته‌ها در تفاهم دو صفحه‌ای: عباس عراقچی درباره جزییات توافق با آمریکا گفت: یادداشت تفاهم کمتر از دو صفحه است و کلمه‌به‌کلمه آن بارها بالاپایین شده و وزارت خارجه با نهایت دقت تمام موارد خواسته شده را لحاظ کرده. در این مذاکرات، دو مرحله پیش‌بینی شده؛ اول یادداشت تفاهم و بعد توافق نهایی. موضوع هسته ای را به توافق نهایی موکول کردیم. 
  • جزئیات جدید از پیش‌نویس تفاهم‌نامه ۱۴ ماده‌ای ایران و آمریکا: بازگشایی تنگه طی ۳۰روز، لزوم ارائه طرح‌های بازسازی ایران حداقل به مبلغ ۳۰۰میلیارد دلار توسط آمریکا و متحدانش، ۶۰روز مذاکره برای رسیدن به توافق نهایی برای موضوعات هسته‌ای و لغو کامل تحریم‌های اولیه، ثانویه، آمریکا و قطعنامه‌های شورای امنیت و شورای حکام و آزادسازی ۲۴میلیارد دلار پول‌های بلوکه شده در دوره ۶۰ روزه مذاکرات که نیمی از این مبلغ قبل از شروع مذاکرات باید دردسترس قرار گیرد.
  • احتمال امضای یادداشت تفاهم در روز یکشنبه: خبرگزاری بلومبرگ به نقل از یک مقام در گروه هفت اعلام کرد که آنچه قرار است یکشنبه آینده در ژنو امضا شود، یک یادداشت تفاهم خواهد بود، نه یک توافق نهایی. بر این اساس توافق نهایی به مرحله‌ای بعد موکول می‌شود.
  • امضا از راه دور: عراقچی وزیر خارجه گفت: اگر آخرین مرحله مذاکرات انجام شود تفاهم از راه دور به امضای دو طرف می‌رسد و اعلام خواهد شد و ممکن است در چند روز آینده اتفاق بیفتد.
تبلیغات