شناسهٔ خبر: 78525783 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: شهرآرانیوز | لینک خبر

اعتراض ایتالیایی‌ها به اینفانتینیو

رئیس فیفا، با شوخی تلخی درباره ناکامی‌های متوالی ایتالیا در راهیابی به جام جهانی، موجی از انتقادات را در این کشور برانگیخت.

صاحب‌خبر -

به گزارش شهرآرانیوز، جیانی اینفانتینو در گفت‌و‌گو با شبکه CazéTV شوخی بدی درباره تیم ملی ایتالیا کرد و گفت: ما احتمال افزایش تیم‌ها به ۶۴ تیم را بررسی کرده‌ایم. شاید ایتالیا با ۶۴ تیم سهمیه بگیرد، یا حتی برویم تا ۲۰۸ تیم تا مطمئن شویم آنها در جام جهانی حضور دارند.

گائتانو آماتو نماینده مجلس ایتالیا، در پاسخ گفت: آیا اینفانتینو فکر می‌کند بامزه است؟ کسی بیشتر از ما از افول تیم ملی شرمنده نیست. ما به شوخی‌های بی ارزش او نیازی نداریم.

آماتو تأکید کرد که اینفانتینو به عنوان رئیس فیفا باید به همه کشور‌ها احترام بگذارد.

ایتالیا پس از شکست در فینال پلی‌آف مقابل بوسنی و هرزگوین در پایان ماه مارس (فروردین ۱۴۰۵) نتوانست سهمیه جام جهانی ۲۰۲۶ را کسب کند؛ شکستی که به معنای سومین دوره غیبت متوالی آتزوری در بزرگترین رویداد فوتبال جهان بود.

این ناکامی منجر به برکناری جنارو گتوزو، جانلوییجی بوفون و گابریله گراوینا رئیس فدراسیون فوتبال ایتالیا شد و تاکنون جانشینی برای آنها منصوب نشده است.