شناسهٔ خبر: 78522176 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: وزارت راه و شهرسازی | لینک خبر

تأکید بر حمایت‌های مالی و مدیریتی برای شتاب‌بخشی به پروژه‌های بازآفرینی آستانه‌اشرفیه و بندر کیاشهر

عضو هیئت‌مدیره شرکت بازآفرینی شهری ایران در بازدید میدانی از پروژه‌های بازآفرینی آستانه‌اشرفیه و بندرکیاشهر، بر ضرورت تخصیص منابع مالی، اتخاذ تصمیمات مدیریتی راهبردی و تسریع در اجرای طرح‌های شهری با هدف ارتقای کیفیت زندگی شهروندان تأکید کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش  پایگاه خبری  وزارت راه و شهرسازی(گیلان)، فریدون بابایی‌اقدم، عضو هیئت‌مدیره شرکت بازآفرینی شهری ایران، در جریان بازدید میدانی از پروژه‌های بازآفرینی شهرستان آستانه‌اشرفیه و بندرکیاشهر، بر لزوم حمایت‌های مالی و مدیریتی برای رفع چالش‌های موجود و تسریع در اجرای طرح‌های شهری تأکید کرد.

این بازدید با حضور جعفرزاده، معاون برنامه‌ریزی و هماهنگی امور عمرانی فرمانداری آستانه‌اشرفیه، علیپور رئیس اداره بازآفرینی شهری راه و شهرسازی گیلان، فرج‌زاده رئیس اداره راه و شهرسازی آستانه‌اشرفیه و همچنین شهرداران آستانه‌اشرفیه و بندرکیاشهر برگزار شد و طی آن آخرین وضعیت پروژه‌های در دست اجرا مورد ارزیابی قرار گرفت.

بابایی‌اقدم در این بازدید با اشاره به اهمیت راهبردی طرح توسعه حرم مطهر حضرت سلطان سیدجلال‌الدین اشرف(ع)، طولانی شدن اجرای این پروژه را از دغدغه‌های جدی ساکنان محلات هدف عنوان کرد و گفت: با توجه به گستردگی بافت‌های ناکارآمد در این محدوده، مدیریت هوشمندانه، برنامه‌ریزی دقیق و تأمین به‌موقع منابع مالی، مهم‌ترین راهکار عبور از موانع موجود است.

وی با تأکید بر اولویت بازگشایی مسیر ۳۵ متری افزود: شرکت بازآفرینی شهری ایران علاوه بر تأمین منابع مالی، بخشی از املاک در اختیار خود را نیز برای تسریع در روند مصالحه با مالکان، به صندوق توسعه حرم اختصاص خواهد داد تا زمینه تداوم و شتاب‌بخشی به عملیات اجرایی این پروژه فراهم شود.

عضو هیئت‌مدیره شرکت بازآفرینی شهری ایران در ادامه، با اشاره به ظرفیت‌های اقتصادی و شهری بندرکیاشهر، بر ضرورت بهینه‌سازی مدیریت شهری و بهره‌گیری از توانمندی‌های منطقه برای حل مسائل موجود تأکید کرد. وی با بیان اینکه برای رفع مشکلات تملک واحدهای تجاری در میدان ثارالله برنامه‌ریزی شده است، اظهار داشت: از منابع و سپرده‌های موجود برای گره‌گشایی از این نقطه مهم شهری استفاده خواهد شد.

بابایی‌اقدم همچنین از برنامه‌ریزی برای اجرای طرح پیاده‌راه‌سازی حدفاصل میدان ثارالله تا بازار ماهی‌فروشان در سال ۱۴۰۵ خبر داد و تصریح کرد: این طرح در چارچوب رویکرد توسعه انسان‌محور و با هدف ایجاد محیطی پیاده‌مدار، پویا و جذاب برای شهروندان اجرا خواهد شد و شرکت بازآفرینی شهری ایران حمایت‌های مالی لازم را در قالب همکاری مشترک با شهرداری بندرکیاشهر ارائه می‌کند.

وی در پایان بر تداوم نشست‌های تخصصی، اتخاذ تصمیمات مدیریتی قاطع و تسریع در عملیاتی شدن برنامه‌های ابلاغی تأکید کرد و گفت: هدف نهایی این اقدامات، ارتقای کیفیت زندگی شهروندان و بهبود شرایط سکونت در بافت‌های حساس و هدف بازآفرینی شهری است.

لازم به ذکر است جلسه ستاد بازآفرینی شهرستان لاهیجان نیز با حضور فریدون بابایی‌اقدم اقدم عضو هیأت‌مدیره شرکت بازآفرینی شهری؛ علیرضا مسچیان فرماندار لاهیجان؛ رئیس اداره بازآفرینی شهری راه و شهرسازی استان، رئیس راه و شهرسازی شهرستان لاهیجان، شهرداران رودبنه و لاهیجان و اعضای ستاد بازآفرینی شهرستان برگزار شد که از مهم ترین موضوعات مطروحه دراین جلسه، تملک و مرمت بناهای تاریخی ؛ زنده سازی رودخانه ها و ساماندهی رودکناره ها ؛ تهیه طرح مطالعات بافتی در رودبنه و ... بود.