شناسهٔ خبر: 78521896 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: حوزه | لینک خبر

جنگ اقتصادی پوششی برای شکاف‌های اجتماعی است/ هوشیاری شرط پیروزی

حوزه/ حجت‌الاسلام سلطانی با تحلیل رفتار دشمن در خطبه‌های نماز جمعه، گفت: فشار اقتصادی ابزاری برای افزایش مشکلات معیشتی و ایجاد اختلاف است؛ بنابراین حفظ وحدت، همکاری و همدلی، تنها مسیر عبور از این توطئه‌هاست.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری حوزه از زنجان، حجت‌الاسلام ایوب سلطانی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته شهر زنجان، افزود: مردم ایران اسلامی در سال‌های گذشته و به‌ویژه در مقاطع حساس تاریخی، همواره نشان داده‌اند که پای آرمان‌های انقلاب اسلامی ایستاده‌اند و در برابر زیاده‌خواهی‌های استکبار جهانی کوتاه نخواهند آمد.

وی با بیان اینکه ملت ایران در این مدت با تمام توان در برابر دشمنان ایستادگی کرده اند، گفت: مردم با حضور آگاهانه و مسئولانه خود در صحنه‌های مختلف، نشان دادند که اجازه نخواهند داد دشمنان به اهداف خود دست پیدا کنند و پس از شهادت رهبر عظیم‌الشأن انقلاب، با حضور پرشور در میدان، بار دیگر وفاداری خود را به نظام اسلامی و ارزش‌های انقلاب به نمایش گذاشتند.

امام جمعه موقت زنجان با تأکید بر تداوم مسیر انقلاب اسلامی، گفت: به لطف خداوند متعال، کشور از نعمت ولایت فقیه بی‌بهره نمانده و پرچم مقدس انقلاب اسلامی با هدایت‌های رهبر انقلاب و همراهی مردم همچنان با قدرت برافراشته خواهد ماند.

حجت‌الاسلام سلطانی ادامه داد: رهبر جدید انقلاب نیز بر موضوعات مهمی همچون وحدت ملی، تقویت اقتصاد مقاومتی و حفظ امنیت ملی تأکید دارند که امروز دشمنان به‌طور ویژه آنها را هدف قرار داده‌اند، چرا که می‌دانند تحقق این اهداف می‌تواند موجب استحکام بیشتر نظام اسلامی و افزایش اقتدار کشور شود.

وی با اشاره به تلاش دشمنان برای ایجاد فشار اقتصادی علیه مردم، تصریح کرد: دشمنان امروز با استفاده از ابزارهای مختلف، به‌ویژه جنگ اقتصادی تلاش می‌کنند تا با افزایش مشکلات معیشتی، روحیه مردم را تضعیف کرده و میان ملت و نظام فاصله ایجاد کنند اما مردم ایران با بصیرت و صبر خود نشان داده‌اند که در برابر این توطئه‌ها مقاومت خواهند کرد.

امام جمعه موقت زنجان خاطرنشان کرد: دشمن تمام توان خود را برای ضربه زدن به کشور به کار گرفته و با تحمیل فشارهای اقتصادی و ایجاد محدودیت‌ها به دنبال خسته کردن مردم است، اما راه مقابله با این فشارها، حفظ وحدت، همکاری، همدلی و ایستادگی در برابر دشمن است.

وی با بیان اینکه یکی از اهداف اصلی دشمنان ایجاد اختلاف میان مردم است، گفت: آنان تلاش می‌کنند با دامن زدن به اختلافات و ایجاد شکاف در جامعه، انسجام ملی را تضعیف کنند، اما ملت ایران در طول تاریخ انقلاب اسلامی ثابت کرده است که در بزنگاه‌های حساس، اختلافات را کنار گذاشته و با وحدت در مسیر دفاع از کشور و ارزش‌های خود حرکت می‌کند.

حجت‌الاسلام سلطانی همچنین به تلاش دشمنان برای ایجاد ناامیدی و ترس در جامعه اشاره کرد و افزود: القای یأس، ناامیدی و ترس از دیگر برنامه‌های دشمنان است؛ آنها می‌خواهند امید مردم را نسبت به آینده کشور کاهش دهند، اما واقعیت این است که ملت ایران در طول دهه‌های گذشته بارها با عبور از سختی‌ها و بحران‌ها، توانمندی و مقاومت خود را به اثبات رسانده است.

وی با اشاره به حماسه‌های ثبت‌شده ملت ایران در تاریخ انقلاب اسلامی، گفت: مردم ایران در مقاطع مختلف تاریخی، صحنه‌های بزرگی از مقاومت و ایستادگی را رقم زده‌اند و این برهه از تاریخ نیز به عنوان یکی از دوران‌های مهم ایستادگی ملت ایران در برابر دشمنان ثبت خواهد شد.

امام جمعه موقت زنجان با اشاره به حضور و میدان‌داری مردم در بیش از ۱۰۰ روز گذشته اظهار کرد: حضور شبانه‌روزی و پای کار بودن مردم، جلوه‌ای از اراده ملی و مقاومت ملت ایران است که بدون تردید در حافظه تاریخی کشور ماندگار خواهد شد.

وی بر ضرورت تبعیت از رهنمودهای رهبر انقلاب تأکید کرد و گفت: یکی از مهم‌ترین عوامل موفقیت ملت ایران در برابر دشمنان، حرکت در مسیر ولایت و توجه به رهنمودهای مقام رهبری بوده است که مردم ایران در طول تاریخ انقلاب بارها آن را به اثبات رسانده‌اند و همچنان با حفظ وحدت و انسجام، مسیر پیشرفت و اقتدار کشور را دنبال خواهند کرد.