شناسهٔ خبر: 78521232 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: جوان | لینک خبر

پاداش یک میلیاردی برای مدال آوران طلایی ورزشکاران MMA در ناگویا ژاپن

رییس انجمن هنر‌های رزمی ترکیبی (MMA) بعد از نهایی شدن حضور ۳ ورزشکار MMA در بازی‌های آسیایی ناگویا ژاپن، اعلام کرد: ورزشکاران اعزامی در صورت کسب مدال طلا در بازی‌های آسیایی، یک میلیارد تومان پاداش دریافت خواهند کرد.

صاحب‌خبر -

جوان آنلاین: یوسف بهتری در گفت‌و‌گو با خبرنگار، اظهار کرد: نشست تخصصی انجمن هنر‌های رزمی ترکیبی (MMA) به منظور پیگیری آخرین وضعیت این رشته برای حضور در بازی‌های آسیایی ناگویا ژاپن با حضور وزیر ورزش برگزار و با پیشنهاد وزیر ورزش ۳ سهمیه در وزن‌های ۶۵ کیلوگرم سنتی، ۶۰ کیلوگرم مدرن در بخش مردان و ۶۰ کیلوگرم مدرن به زنان اختصاص پیدا کرد.

به گزارش ایسنا، وی گفت: با توجه به این که MMA برای نخستین بار در بازی‌های آسیایی حضور پیدا می‌کند برای حضور پرقدرت در این بازی‌ها، هر ورزشکاری که بتواند به مدال طلا دست پیدا کند از سوی انجمن مبلغ یک میلیارد تومان به عنوان پاداش پای سکو می‌گیرد.

رییس انجمن هنر‌های رزمی ترکیبی هم‌چنین از آغاز اردوی تیم ملی MMA از هفته آینده خبر داد و افزود:، چون وضعیت این رشته برای اعزام به ناگویا مشخص نبود، سعی داریم از هفته آینده اردو‌ها را آغاز کنیم تا با محک و ارزیابی ورزشکاران طی چند مرحله اردو و نتایجی که در رویداد‌هایی قبلی کسب کرده‌اند، ۳ ورزشکار اعزامی به ناگویا را زودتر معرفی کنیم.

او در پایان از برپایی اردوی مشترک برون مرزی برای ۳ ورزشکار اعزامی به ناگویا ژاپن خبر داد و خاطرنشان کرد: به دنبال آن هستیم تا اردوی مشترکی را با یکی از کشور‌های آسیایی میانه که قدرت برتر در این رشته هستند، فراهم کنیم تا ورزشکاران با آمادگی بالایی راهی ناگویا ژاپن شوند.