شناسهٔ خبر: 78521040 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: جوان | لینک خبر

آمریکا شماری از مهاجران ایرانی، افغانستانی، گرجستانی و ترکیه‌ای را راهی آفریقای مرکزی کرد

خبرگزاری فرانسه جمعه با استناد به داده‌های پروازی و یک وکیل گزارش داد، یک هواپیمای آمریکایی که حامل مهاجران ایرانی، افغانستانی، گرجستانی و ترکیه‌ای اخراج‌شده از ایالات متحده است، عازم آفریقای مرکزی شد.

صاحب‌خبر -

جوان آنلاین: به نقل از خبرگزاری فرانسه، داده‌های «نظارت پروازی ICE» که از نهاد‌های وابسته به سازمان غیرانتفاعی «حقوق بشر اول» است، نشان می‌دهد که این هواپیما پنجشنبه شب به وقت محلی از «الکساندریا» در ایالت لوئیزیانا برخاسته است و قرار است در غنا نیز توقف کند.

به گزارش ایرنا، «آلما دیوید» وکیل مهاجرت آمریکایی اظهار کرد، هنوز مشخص نیست که آیا کسانی در غنا از هوایپما پیاده خواهند شد یا همه مهاجران اخراج‌شده به جمهوری آفریقای مرکزی منتقل می‌شوند.

دولت دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا سیاست خود در مقابل مهاجران را تشدید کرده و حتی افرادی را که از حمایت‌های حقوقی برخوردار هستند، اخراج کرده است.

این در حالی است که اخراجی‌ها و وکلا از رفتار خشن در غنا و بازداشت نامحدود در استواتینی خبر داده‌اند.

همچنین برخی از مهاجران اخراج‌شده، از غنا و گینه استوایی به کشور‌های خود بازگردانده شده‌اند، هر چند که قضات آمریکایی گفته‌اند که این افراد در کشور‌های خود در معرض خطر قرار می‌گیرند.