شناسهٔ خبر: 78519091 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: اکونیوز | لینک خبر

استاد علوم سیاسی دانشگاه شیکاگو :

مرشایمر: ایران از این درگیری قدرتمندتر بیرون می‌آید - اکونیوز

اقتصاد ایران: استاد علوم سیاسی دانشگاه شیکاگو با اشاره به پیامدهای ترور سردار قاسم سلیمانی، این اقدام را «اشتباهی بزرگ» توصیف کرد و گفت ایران ممکن است از این درگیری در موقعیتی قوی‌تر از نظر اقتصادی و ژئوپلیتیکی خارج شود.

صاحب‌خبر -

 به گزارش خبرگزاری اقتصاد ایران به نقل از نورنیوز، جان مرشایمر در اظهاراتی درباره تبعات این رخداد تأکید کرد: ترور سردار قاسم سلیمانی اشتباه بزرگی بود.

وی همچنین با اشاره به نتایج احتمالی این تقابل افزود: ایران ممکن است از این درگیری در موقعیت اقتصادی و ژئوپلیتیکی قوی‌تری خارج شود.

این استاد دانشگاه شیکاگو در ادامه، با اشاره به اهمیت جایگاه ایران در منطقه تصریح کرد: نقش ایران در تنگه هرمز به تهران اهرمی راهبردی و ماندگار می‌دهد و این احتمال وجود دارد که فشارهای بین‌المللی در نهایت به کاهش بخشی از تحریم‌ها منجر شود.

مرشایمر همچنین درباره گزینه‌های پیش‌روی آمریکا گفت: ترامپ گزینه‌های نظامی عملی چندانی در اختیار ندارد.

برچسب‌ها: