شناسهٔ خبر: 78518280 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: شهرآرانیوز | لینک خبر

ترامپ: به جنگ با ایران پایان دادیم

ترامپ قمارباز که به شدت به توافق با ایران نیاز دارد، در جمع رأی‌دهندگان جمهوری‌خواه مدعی پایان جنگ با ایران شد

صاحب‌خبر -

به گزارش شهرآرانیوز، دونالد ترامپ در یک سخنرانی تلفنی برای حمایت از برت جونز، نامزد فرمانداری جورجیا، ادعا کرد: ما امروز به جنگ با ایران پایان دادیم.

او با تکرار سخنان همیشگی خود افزود: آنها موافقت کردند که هرگز سلاح هسته‌ای نداشته باشند، چیزی که ما بر آن اصرار داشتیم. این کل هدف بود. این ۹۵ درصد آن بود، و آنها این کار را به قدرتمندترین روشی که می‌توانید انجام دهید، انجام داده‌اند.

در این میان مجری شبکه سی ان ان نیز همزمان با این سخنان در یک برنامه خبری گفت: ترامپ تا کنون ۳۹ بار گفته است که توافق با ایران نزدیک است.

گرگ کارلستروم خبرنگار و تحلیلگر مشهور اکونومیست نیز با اشاره به بی‌اعتمادی شکل‌گرفته به خبر‌های ضدونقیض همیشگی ترامپ، نوشت: اعتبار آمریکا تا آنجا تنزل یافته است که رئیس‌جمهور می‌تواند از دستیابی به یک توافق دیپلماتیک خبر دهد، اما واکنش تقریباً همگانی این باشد که: صبر کنیم ببینیم {خبرگزاری} «تسنیم» آن را تأیید می‌کند یا نه.

منبع: تسنیم