شناسهٔ خبر: 78516815 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

تولیت حرم شاهچراغ(ع): با تفرقه‌افکنان قاطعانه برخورد شود

شیراز -ایرنا- تولیت حرم مطهر شاهچراغ(ع)، با تاکید بر برخورد قاطع با کسانی که میان مردم اختلاف و تفرقه می‌اندازند، حضور با بصیرت مردم، استواری رزمندگان و هوشیاری مسئولان در گفتار و تصمیم‌گیری را رمزهای اصلی پیروزی در میدان نبرد دانست و نسبت به پالس‌های منفی به دشمن هشدار داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار ایرنا، حجت‌الاسلام والمسلمین ابراهیم کلانتری پنجشنبه در صد و بیست و نهمین نشست از سلسله مباحث جهاد تبیین و جلسه نهم از موضوع بررسی ابعاد مختلف جنگ تحمیلی سوم اظهار کرد: بیش از یکصد روز از آغاز جنگ رمضان می‌گذرد؛ جنگی که به خیال باطل دشمن قرار بود چند روزه تمام شود، به جنگی فرسایشی و طولانی‌مدت با فرازونشیب‌های بسیار تبدیل شد.

وی ادامه داد: نظام جمهوری اسلامی در طول نیم قرن گذشته هیچ‌گاه با چنین موقعیت خاص و حساسی روبه‌رو نبوده است؛ پایان تمامی دسیسه‌ها، فتنه‌ها و نقشه‌های استکبار در طول ۵۰ سال گذشته علیه انقلاب اسلامی ایران، به تهدید بودن گزینه نظامی روی میز ختم شده که اکنون نیز علنا و آشکارا در حال وقوع است.

تولیت حرم مطهر حضرت احمد بن موسی شاهچراغ(ع) بیان کرد: امروز هم جمهوری اسلامی و هم دشمن به انتهای خط رسیده‌اند و قرار است تمام تسویه‌حساب‌ها صورت پذیرد؛ لذا این جنگ هم برای دشمن و هم برای جمهوری اسلامی بسیار مهم است.

حجت‌الاسلام والمسلمین کلانتری افزود: تمام اتفاقات گذشته، پیروزی یا شکست مقطعی بوده، اما چالش و نبرد حاضر مقطعی نیست و ثمره‌ای خواهد داشت که برای هر دو طرف مهم است.

ناکامی‌های دشمن باوجود هزینه‌های تریلیون دلاری

رئیس انجمن انقلاب اسلامی، با اشاره به ناکامی‌های متعدد دشمن در ضربه به انقلاب، گفت: هم دشمن و هم جمهوری اسلامی سال‌ها برای رسیدن به این ثمره سرمایه‌گذاری کرده‌اند؛ آن چیزی که تا امروز حاصل شده این است که دشمن به‌رغم طراحی دسیسه‌های گوناگون و صرف هزینه‌های تریلیون دلاری، نتیجه‌ای جز شکست به دست نیاورده است.

وی افزود: با توجه به اینکه جهان‌بینی غرب بر اساس محاسبات مادی است، وقتی هواپیمای آواکس و یا جنگنده‌های اف ۱۶ و اف ۳۵ آن‌ها با اصابت پهپادهای ایران نابود می‌شوند، علاوه بر ضربه حیثیتی، میلیاردها دلار از سرمایه آن‌ها از بین می‌رود و این برای کشوری که رگ حیات و خون جاری در کالبدش نفت و دلار است، خسارت عظیمی به شمار می‌آید.

زمان به ثمر رسیدن مجاهدت‌های دفاع مقدس

حجت‌الاسلام والمسلمین کلانتری، ضمن تاکید بر اهمیت تبیین حساسیت جنگ تحمیلی سوم برای آحاد مردم، خاطرنشان کرد: اکنون زمان به ثمر رسیدن تمامی زحمات، فداکاری‌ها و ایثار دوران انقلاب اسلامی است؛ در این مقطع حساس تاریخی که در آن قرار داریم، وقت به ثمر رسیدن مجاهدت‌های دوران هشت سال دفاع مقدس است.

وی ادامه داد: رنج‌ها و بهای سنگینی که برای دفع فتنه‌های گوناگون نیم قرن گذشته؛ همچون فتنه‌های منافقین، ترور دانشمندان هسته‌ای و شهادت فرماندهان و رزمندگان متحمل شدیم، اکنون زمان به ثمر رسیدن آن‌هاست؛ اکنون زمان میوه دادن شجره طیبه انقلاب است که با خون شهدا آبیاری و به درختی تنومند تبدیل شده است، لذا اکنون که با مشقت زیاد به انتهای مسیر مبارزه با دشمن و خیمه معاویه رسیده‌ایم، باید کار دشمن را یکسره کنیم.

استاد دانشگاه تهران در ادامه به رمزهای پیروزی در میدان نبرد اشاره کرد و گفت: برای چیدن میوه این جنگ و دریافت ثمره مجاهدت‌هایی که در طول دوران انقلاب اسلامی صورت گرفته، باید ابزارهای لازم را داشته باشیم؛ نخستین مورد نقش موثر «حضور با بصیرت مردم در صحنه» است؛ امام خمینی (قدس سره) بارها اهمیت حضور مردم در صحنه را مورد تاکید قرار داده‌اند و از نقش موثر با بصیرت مردم در کف خیابان و میدان سخن گفته‌اند.

وی به مقدماتی که رژیم آمریکا پیش از آغاز یک جنگ تدارک می‌بیند اشاره کرد و افزود: آمریکا وقتی می‌خواهد وارد جنگ با کشوری شود اولین کاری که انجام می‌دهد مردم و سربازان کشور خود را همراه می‌کند؛ نمونه بارز آن، مداخله آمریکا در کشور فیلیپین در اواخر قرن نوزدهم است؛ آن‌ها در گام نخست به مردم خود این ذهنیت را القاء کردند که فیلیپینی‌ها انسان‌هایی دور از تمدن و عقب‌مانده با خوی وحشی‌گری هستند و توان اداره کشور خود را ندارند.

تولیت حرم مطهر شاهچراغ(ع) گفت: در ادامه چون آمریکایی‌ها خود را مدافع حقوق زن، دموکراسی و حقوق بشر می‌دانند با ترفند ارائه تصاویر دروغین از زنان فیلیپینی با لباس‌های مندرس و ترسیمی دروغین از ظلم به آن‌ها، توانستند برای اهداف نامشروع خود، افکار عمومی را همراه و مردم خود را اقناع کنند تا هزینه جنگ با فیلیپین را بپردازند؛ سربازان خود را نیز با وسوسه‌های شهوانی و وعده‌های شیطانی، برای حضور در فیلیپین ترغیب کردند.

حجت‌الاسلام والمسلمین کلانتری ادامه داد: آمریکایی‌ها در کنار اقناع افکار مردم و سربازان کشورشان برای حمایت از جنگ علیه فیلیپین، با توزیع دلار بین عده‌ای مزدور و افراد پوچ غرب‌زده، پرچم آزادی زنان را به دست آن‌ها در کف خیابان‌های مانیل دادند تا مردم فیلیپین را قانع کنند راه نجات آن‌ها از آمریکا می‌گذرد؛ در نهایت، نتیجه این جنگ که از سال ۱۸۹۹ تا ۱۹۰۲ میلادی به طول انجامید، حضور پایگاه‌های نظامی آمریکا در کشور فیلیپین برای مقابله با کشور چین و زندگی فلاکت‌بار برای مردم این کشور گردید؛ مردمی که تجارت اصلی آن‌ها تجارت انسان و اعزام کنیز و خدمه به کشورهای حاشیه خلیج فارس شد.

وی اضافه کرد: لذا اولین رمز برای پیروزی در این جنگ حساس بی‌نظیر این است که مردم با آگاهی در صحنه حضور داشته باشند؛ خدا را شاکریم که این بعثت مردمی در کشور ما شکل گرفت که نه تنها در تاریخ کشورمان بلکه در تاریخ جهان بی‌سابقه است.

رئیس انجمن انقلاب اسلامی در ادامه به دومین عامل پیروزی در میدان نبرد اشاره کرد و گفت: استواری قدم‌ها و بازوان مستحکم و ستبر رزمندگان حاضر در میدان جنگ و بهره از تجهیزات نظامی بومی» دومین رمز پیروزی بر دشمن است؛ امروز ما فهمیدیم که امام شهیدمان (رضوان الله علیه) با رهبری داهیانه و دوراندیشی و بصیرت، در طول چندین دهه گذشته هم در زمینه توانمندسازی نیروی انسانی و هم در زمینه ساخت تجهیزات نظامی بومی، اهتمام ویژه داشتند و بحمدالله به گونه‌ای عمل شده که اگر بخواهیم سال‌ها با دشمن بجنگیم قادر هستیم؛ تا آنجایی که خیلی از افراد فریفته غرب‌زده در کشور به این توانایی ارزشمند اذعان دارند و بیان می‌کنند که ما از این توانایی قبلا آگاه نبودیم.

حجت الاسلام والمسلمین کلانتری، هوشیاری مسئولین در گفتار و تصمیم‌گیری و پرهیز از دادن پالس منفی به دشمن را سومین عامل لازم برای پیروزی در جنگ دانست و افزود: مسئولین و تصمیم‌گیرندگان اصلی کشور باید هوشیار باشند تا با گفتار خود در جامعه و در فضای مجازی پالس منفی ندهند و زمینه سوءاستفاده دشمن را فراهم نکنند، چون دشمنان آن‌ها را به دقت زیر نظر دارند و تمام کلماتشان را مطالعه و بر اساس آن محاسبه می‌کنند؛ اخیرا ترامپ در توییتی اعلام کرد ایرانی‌ها هلیکوپتر فوق‌پیشرفته آپاچی ما را ساقط کردند و از نگاه آن‌ها حق مقابله به مثل را دارند؛ اگر این گونه بیان کنیم که هلیکوپتر فوق‌پیشرفته ۳۵ میلیون دلاری آمریکایی با پهپاد چند هزار دلاری شاهد ایران سرنگون شد، برای ما پالس مثبت به همراه دارد و نشان‌دهنده تکنولوژی سطح بالای کشور است و موضع قدرت ما را به جهان عرضه می‌کند.

وی ادامه داد: در مورد دادن پالس منفی به دشمن نیز نمونه‌های مختلف می‌توان بیان کرد؛ به عنوان مثال اینکه مسئولی بگوید ما اهل مذاکره برد-برد هستیم، در ظاهر این کلام به معنای مذاکره منصفانه است، اما در واقع مفهومی که این کلام برای دشمن دارد این است که ایرانی‌ها بدون حمله و با مذاکره، ۵۰ درصد درخواست‌های ما را پذیرفته‌اند، حال با حمله نظامی ۵۰ درصد مابقی درخواست‌ها را نیز به آن‌ها تحمیل می‌کنیم؛ درست مثل قضیه حکمیت، که با فریفتن ابوموسی اشعری، خلافت امام علی (علیه السلام) غصب و دشمن پیروز شد.

تولیت آستان مقدس شاهچراغ (ع)، به سخنی از امام سیدمجتبی خامنه‌ای (حفظه الله) در خصوص لزوم هوشیاری مسئولان در پرهیز از اشتباه محاسباتی اشاره کرد و گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله العالی) به مناسبت سی و هفتمین سالگرد ارتحال امام خمینی (رضوان الله علیه) فرمودند دشمن خبیث، حال که در مصاف با فرزندان دلاور شما در نیروهای مسلح دچار شکست شده و بخصوص به خاطر مواجهه با ضربه قاطع، چه در نبرد نظامی و چه در میدان و خیابان، تحقیری پرمعنا و عمیق را تجربه می‌کند که در اثر آن واگرایی ملموس کشورها از او را سبب شده، کید خود را در جنگ ترکیبی بر دو نقطه متمرکز ساخته است؛ یکی تاب‌آوری مردم؛ دیگری ایجاد خطا در دستگاه محاسباتی مسئولان کشور» (۱۴ خرداد ۱۴۰۵).

حجت‌الاسلام والمسلمین کلانتری، خاطرنشان کرد: زمانی که زیرساخت فکری و محاسباتی یک مسئول توسط دشمن تنظیم شده باشد، آنگاه او از روی ناآگاهی می‌گوید که آب سنگین رآکتور هسته‌ای برای ما قابل استفاده نیست و جز زیان عایدی برای ما ندارد و باید آن را تحویل دهیم! و چنین سخن خطایی را بر زبان می‌آورد؛ متاسفانه امروز همین اتفاق در کشور ما در حال رخ دادن است و مسئولین باید متوجه این امر باشند.

استاد دانشگاه تهران، اظهار کرد: اگر بخواهیم این تاب‌آوری و حضور مردم در صحنه حفظ شود باید با کسانی که در راستای ایجاد تشتت، اختلاف و تفرقه‌افکنی بین مردم گام برمی‌دارند، برخورد قاطع شود؛ حضرت امام (رضوان الله علیه) یک وقتی فرمودند امروز هر سخنی که در آن از تفرقه گفته بشود، از هر حلقومی که بیرون بیاید، حلقوم شیطان است؛ شرایط امروز جامعه ما نیز اینگونه است.

وی افزود: عده‌ای افراد بسیار نادان تماماً در تلاش هستند تا پاره‌ای اختلافات مربوط به دوره پیشین انتخابات ریاست جمهوری که بین دو فرد دلسوز کشور وجود داشت را بزرگنمایی کنند؛ آیا هر دوی این دو نامزد رقیب پیشین، در مقابله با آمریکا و استکبارستیزی تفاوتی با هم دارند؟ یا هر دو در یک سنگر، مقابل جبهه شیطان در حال جنگیدن هستند.

وی ادامه داد: وقتی رهبر شهید انقلاب (رضوان الله علیه) در ماه‌های آخر عمر پربرکتشان فرمودند همه از رئیس‌جمهور محترم و دولت خدمتگزار حمایت کنند (۶ آذر ۱۴۰۴)، این روزها را می‌دیدند؛ یا در جایی دیگر فرمودند اگر اتفاقی برای کشور بیافتد، خداوند مردم را مبعوث می‌کند تا کار را تمام کنند (۱۲ بهمن ۱۴۰۴)؛ چون این روزها و نغمه‌های شوم دشمن برای اختلاف‌افکنی را می‌دیدند؛ امام شهید (رضوان الله علیه) آبروی خود را گذاشتند تا گرفتار این دودستگی نشویم؛ وقتی همه در جبهه مقابل دشمن قرار گرفته‌ایم، نباید به نیروی خودی حمله کنیم.

استاد دانشگاه تهران گفت: حال که در آمریکا چه موافقین و چه مخالفین ترامپ، اذعان دارند که در جنگ اخیر، آمریکا شکست خورده است و همگی مایوس هستند، ولی در کشور ما که پیروز نبرد شده‌ایم گروهی از افراد که نه از عرصه سیاست آگاه هستند و نه تاکنون در جبهه و جنگ حضور داشتند، جریان اختلاف دوره گذشته انتخابات ریاست جمهوری را که امروز نه تنها هیچ‌گونه ارزشی ندارد بلکه ضرر هم دارد در فضای مجازی مطرح می‌کنند، غافل از اینکه نتیجه آن خدشه بر تاب‌آوری مردم است؛ طرح چنین مسئله‌ای در حال حاضر، کاملا خلاف مشی رهبر شهید انقلاب (رضوان الله علیه) و نظر مقام معظم رهبری (حفظه الله) است و باید با این گونه تبلیغات در فضای مجازی مقابله قاطع کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین کلانتری افزود: این خواست دشمن است تا فراموش کنیم که دشمن اصلی ما آمریکا است؛ مقام معظم رهبری (حفظه الله) در راس حاکمیت سیاسی با هوشیاری و مراقبت و غالب مسئولین ما با دلسوزی، دشمن‌شناسی، بصیرت و آگاهی حاضر هستند؛ اگر کسی خلاف آن را مرتکب شود، مثل این است که نوک اسلحه را به سمت نیروی خودی نشانه گرفته و در جبهه دشمن می‌جنگد.