شناسهٔ خبر: 78516355 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه ۱۹دی | لینک خبر

روسیه نسبت به ایجاد جبهه ضدایرانی هشدار داد

19 دی آنلاین: نماینده فدراسیون روسیه در شورای امنیت سازمان ملل هشدار داد که ایران به‌عنوان یک تمدن و کشور با تاریخی چند هزار ساله در برابر طرح‌های تغییر نقشه سیاسی و جغرافیایی غرب آسیا قرار دارد و تلاش‌ها برای ایجاد جبهه‌ای ضدایرانی، به جای صلح، به تعمیق شکاف‌های موجود منجر می‌شود.

صاحب‌خبر -
واسیلی نبنزیا نماینده دائم روسیه در سازمان‌های بین‌المللی در نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد با اشاره به تحولات غرب آسیا گفت این منطقه خاستگاه تمدن‌های بزرگ باستانی و ادیان ابراهیمی بوده و در عین حال، دوره‌های سلطه امپراتوری‌ها و منازعات بر سر ایدئولوژی، سرزمین و منابع را نیز تجربه کرده است.
وی هشدار داد: «ایران که یک تمدن و کشوری با تاریخی چند هزار ساله است، در برابر طرح‌هایی برای تغییر چشم‌انداز سیاسی و جغرافیایی غرب آسیا قرار دارد.»
نبنزیا با اشاره به تلاش‌ها برای ایجاد یک جبهه ضدایرانی بر پایه توافق‌های ابراهیم، تحت عنوان عادی‌سازی روابط میان اعراب و رژیم صهیونیستی، نسبت به پیامدهای این رویکرد ابراز نگرانی کرد.
او پرسید: «چه نوع ثباتی می‌تواند از سوی کسانی پیشنهاد شود که برای دستیابی به آن حاضرند دولت فلسطین یا ثبات در ایران را قربانی کنند؟»
نماینده فدراسیون روسیه همچنین گفت کسانی که به‌طور متعصبانه در پی بازگرداندن ایران به «عصر حجر»، نابودی حماس یا حزب‌الله هستند، صلح و رفاه را نزدیک‌تر نمی‌کنند.
وی افزود: «برعکس، چنین اقداماتی تنها شکاف‌های موجود را عمیق‌تر می‌کند.»
نبنزیا در ادامه به نسخه به‌روزشده طرح کشورش برای امنیت جمعی در خلیج فارس اشاره کرد و گفت این ابتکار شامل پیشنهادهای عملی برای تقویت اقدامات اعتمادساز در منطقه است.