شناسهٔ خبر: 78515304 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسکانیوز | لینک خبر

وزیر علوم: شهید باقری با نگاه فرابخشی، تدابیر راهبردی برای امنیت کشور داشت

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، با اشاره به کارنامه شهید باقری گفت: شهید باقری یک استراتژیست و آینده‌نگر بود و تدابیر او در حفظ امنیت کشور، به‌ویژه در جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان، نقش مؤثری داشت.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز؛ حسین سیمایی صراف در مراسم سالگرد شهید سپهبد محمد باقری گفت: کارنامه این شهید والامقام که بیش از پیش، پس از شهادتش مورد توجه قرار گرفته، نشان می‌دهد که حضور او در مسئولیت ریاست ستاد، کاملاً برازنده‌اش بوده است.

وزیر علوم با بیان اینکه شهید باقری نگاهی فرابخشی داشت، تصریح کرد: با وجود اینکه او یک نظامی بزرگ و مقتدر بود، توجه ویژه‌ای نیز به حوزه علم و دانشگاه داشت. ما جلسات متعددی با ایشان داشتیم و از نگاه نافذ و دوراندیش او و اهتمامش به علم و دانشگاه واقعاً بهره می‌بردیم.

سیمایی‌صراف همچنین از روحیه شجاعانه این شهید یاد کرد و گفت: شهید باقری در راه خدا از هیچ چیز هراس نداشت و این ویژگی برای من بسیار آموزنده بود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود درباره وضعیت دانشجویانی که در حوادث اخیر اقدام به برافراشتن پرچم پهلوی و آتش زدن پرچم جمهوری اسلامی ایران کرده بودند، گفت: وضعیت این افراد هم از سوی دستگاه قضایی و هم در کمیته‌ها و شوراهای انضباطی دانشگاه‌ها مورد رسیدگی قرار گرفته‌ و طبق مقررات، با آنان برخورد انتظامی و قضایی خواهد شد.

انتهای پیام/

برچسب‌ها: