شناسهٔ خبر: 78515109 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: خبرآنلاین | لینک خبر

پلیس از دستگیری «۱۶ نفر از مخلان نظم و امنیت عمومی» در این شهر خبر داد

۱۶ نفر از مخلان نظم و امنیت عمومی در آران و بیدگل شناسایی و دستگیر شدند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرآنلاین از صدا و سیما، فرمانده انتظامی شهرستان آران و بیدگل گفت: در پی درگیری شبانه چند نفر از اراذل و اوباش با یکدیگر و اخلال در نظم عمومی و سلب آسایش شهروندان، قدرت‌نمایی با سلاح سرد، ایجاد راه بندان، رعب و وحشت عمومی و تخریب اموال خصوصی شهروندان در آران و بیدگل، بلافاصله پلیس امنیت عمومی این فرماندهی وارد عمل شد.

سرهنگ قدرت الله صالحان افزود: ساعاتی پس از درگیری ۱۶ نفر از عناصر اصلی با اشراف اطلاعاتی پلیس شناسایی و هماهنگی‌های لازم با مراجع قضائی انجام شد.

وی گفت: همه افراد حاضر در این درگیری در چند عملیات جداگانه دستگیر و در بازرسی از مخفیگاه آنها، ۳۳۰ گرم مواد مخدر صنعتی کشف شد.

سرهنگ صالحان ادامه داد: افراد دستگیرشده پس از تکمیل تحقیقات و تشکیل پرونده به مراجع قضایی تحویل داده شدند.

۴۷۲۳۶