شناسهٔ خبر: 78514430 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

آمادگی نجاتگران هلال‌احمر برای مقابله با حوادث شیمیایی

تهران- ایرنا- جمعیت هلال‌احمر با همکاری کمیته بین‌المللی صلیب‌سرخ و مدرسان قطب شیمیایی کشور، با هدف مقابله با سناریوهای پیچیده حوادث شیمیایی، دوره آموزشی تجهیزات ایمنی و حفاظت فردی را برای سرتیم‌های واکنش‌سریع و درمان اضطراری برگزار کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش روزپنجشنبه ایرنا از جمعیت هلال‌احمر، دوره تخصصی کاربری تجهیزات ایمنی و حفاظت فردی در حوادث شیمیایی ویژه سرتیم‌های واکنش سریع جمعیت‌های هلال‌احمر سراسر کشور، سرتیم‌های BHCU درمان اضطراری ۵ استان پرمخاطره شامل تهران، قم، مرکزی، اصفهان و بوشهر و مربیان منتخب پدافند غیر عامل در چارچوب شرح وظایف قانونی و ابلاغی به جمعیت هلال‌احمر برگزار شد.

در این دوره ۵ روزه که با مشارکت جمعیت هلال‌احمر و کمیته بین‌المللی صلیب سرخ برگزار شد، مدرسانی از قطب شیمیایی کشور سرفصل‌های تخصصی شامل آشنایی با پدافند شیمیایی و آشنایی با تجهیزات را به صورت حرفه‌ای به شرکت‌کنندگان آموزش دادند.

هدف از برگزاری این دوره آموزشی، ایجاد آمادگی در برابر تهدیدات حوزه پدافند غیرعامل به‌ویژه در بخش مواد شیمیایی است تا به امدادگران در مواجهه با مخاطرات شیمیایی در بحران‌ها از جمله جنگ‌ها و منازعات کمک کند.

دوره تخصصی کاربری تجهیزات ایمنی و حفاظت فردی در حوادث شیمیایی، به‌ عنوان کامل‌ترین دوره آموزشی در زمینه مخاطرات شیمیایی که تا کنون برگزار شده است، از یکشنبه، ۱۷ خرداد آغاز شد و تا امروز پنجشنبه، ۲۱ خرداد ادامه یافت و در برگزاری آن ارکان مختلف جمعیت هلال‌احمر از جمله اداره‌ کل پدافند غیر عامل، معاونت امور بین‌الملل و حقوق بشردوستانه، معاونت بهداشت، درمان و توانبخشی و سازمان امداد و نجات و کمیته بین‌المللی صلیب سرخ مشارکت داشتند.

این دوره آموزشی مورد استقبال و بازدید رئیس سازمان امداد و نجات و مدیران سازمان پدافند غیرعامل کشور قرار گرفت.