به گزارش خبرگزاری آنا، سنتکام با انتشار بیانیهای مدعی شد یک فروند جنگنده آمریکایی این نفتکش را با شلیک دو موشک هلفایر هدف قرار داده است. بر اساس این بیانیه، این کشتی با پرچم گینه بیسائو در حال حرکت در آبهای دریای عمان بوده است.
جزئیات بیشتری درباره علت این حمله، میزان خسارات وارده و وضعیت خدمه نفتکش منتشر نشده و مقامهای آمریکایی نیز تاکنون توضیحی درباره اهداف این عملیات ارائه نکردهاند.
این حمله در حالی انجام شده است که پیش از این نیز یک نفتکش هندی در سواحل عمان هدف حمله نیروهای آمریکایی قرار گرفته بود. در پی آن حادثه، سه ملوان هندی مفقود شدند که مقامهای دهلینو بعداً کشته شدن آنها را تأیید کردند.
حمله به شناورهای تجاری در منطقه در شرایطی صورت میگیرد که تنشهای نظامی در غرب آسیا طی روزهای اخیر افزایش یافته و نگرانیها نسبت به امنیت خطوط کشتیرانی و انتقال انرژی در آبراههای راهبردی منطقه را تشدید کرده است.
انتهای پیام/