شناسهٔ خبر: 78501801 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

ورود پلیس البرز به تخلف ارزی ۵۷ میلیارد ریالی

فرمانده انتظامی استان البرز گفت: با ورود پلیس امنیت اقتصادی به یک پرونده تخلف ارزی، شرکت دریافت‌کننده ارز نسبت به ایفای تعهدات ارزی خود به ارزش بیش از ۵۷ میلیارد ریال اقدام کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا از البرز، سردار حمید هداوند از تعیین تکلیف یک پرونده تخلف ارزی با ورود پلیس امنیت اقتصادی خبر داد و اظهار کرد: در پی ارجاع یک فقره پرونده اقتصادی با موضوع دریافت ارز و عدم ایفای تعهدات ارزی از سوی یک شرکت، بررسی موضوع به صورت ویژه در دستور کار پلیس امنیت اقتصادی استان قرار گرفت.

وی افزود: ارزش این پرونده بیش از ۵۷ میلیارد ریال بود و به همین منظور تیمی ویژه از کارآگاهان پلیس امنیت اقتصادی با انجام بررسی‌های تخصصی، جمع‌آوری مستندات و پیگیری ابعاد مختلف پرونده، اقدامات لازم را آغاز کردند.

فرمانده انتظامی استان البرز ادامه داد: پس از انجام بررسی‌های اولیه و تکمیل مستندات، مدیرعامل شرکت دریافت‌کننده ارز به پلیس امنیت اقتصادی احضار و درباره لزوم ایفای تعهدات ارزی و تبعات قانونی این تخلف، تذکرات لازم به وی ارائه شد.

هداوند تصریح کرد: در نتیجه پیگیری‌های انجام‌شده و ورود پلیس به موضوع، این شرکت نسبت به ایفای تعهدات ارزی خود اقدام کرد و پرونده در این بخش تعیین تکلیف شد.

وی با تأکید بر مأموریت پلیس امنیت اقتصادی در برخورد با اخلالگران نظام اقتصادی کشور گفت: پلیس امنیت اقتصادی با هدف مقابله با مخلان اقتصادی و صیانت از سلامت نظام مالی کشور تشکیل شده است و با افرادی که بخواهند به چرخه اقتصادی کشور آسیب وارد کنند، برخورد قاطع و قانونی خواهد شد.